• Terug

Virtual Reality BHV training

12 oktober 2023 van 9.00 tot 15.00 uur

De wet verplicht u om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Maar veilig werken is meer dan voorkomen. Als u veilig werkt, werkt u beter. Productiever. Leuker. Wie veiligheid voorop stelt, staat vooraan. Bedrijfsveiligheid is verplicht, maar moet daarom niet vervelend zijn. Wij maken veiligheid leuk en interessant door het u zo realistisch mogelijk te laten beleven. Zo leert u leuker, onthoud u het beter en gaat veiligheid leven. En dat maakt dat veilig werken beter werkt.

Zet in uw agenda
Direct aanmelden

Inhoud

Samen met B&V leert u bedrijfshulpverlening om het nooit meer te vergeten. Daar zorgen we voor door de opleiding op uw praktijk af te stemmen en het net als in het echt te beleven. Een praktische cursus in bedrijfsveiligheid. Op donderdag 12 oktober heeft u de mogelijkheid om aan deze demo deel te nemen. Per sessie kunnen maximaal 12 mensen deelnemen, dus wees snel met uw aanmelding want vol = vol. 

Onderwerpen

Tijdens de demo worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Op maat voor jouw dagelijkse praktijk
  We kijken naar de (rest)risico’s die voor jouw organisatie gelden en stemmen daar de lessen op af. Zo traint elke deelnemer de situaties die in jullie dagelijkse praktijk voor kunnen komen.
 • Zoals in het echt
  We passen onze trainingslocatie aan op hoe jullie bedrijfsomgeving eruit ziet. Zo zorgen we voor herkenning en effectiever leren. Ook leer je grotendeels binnen, zelfs brandbestrijding. Want een bedrijfshulpverlener moet in 98% van de gevallen binnen optreden.
 • Up-to-date met professionele trainers
  Onze trainers zijn stuk voor stuk professionals uit de praktijk. Ze zijn er elke dag mee bezig en volgen de ontwikkelingen in bedrijfshulpverlening op de voet. Je leert dus altijd up-to-date kennis en vaardigheden.
 • Veilig en verzekerd
  Vanzelfsprekend zijn al onze oefenmaterialen gekeurd, zodat jullie onveilige situaties veilig kunnen trainen. 

Waarom deze cursus?

 • In één dag op de hoogte van alle relevante informatie rondom veiligheid voor u als werkgever, HR-professional of facilitair medewerker.
 • Informeel en praktijkgericht.
 • Maximaal 12 deelnemers, dus voldoende mogelijkheid tot het stellen van uw vragen.

Praktische informatie

Kosten

De kosten voor de demo zijn € 0,00

Tijd

De demo wordt gehouden tussen 09.00 en 15.00 uur:
Demo 1 van 09.00 - 10.30 uur
Demo 2 van 11.00 - 12.30 uur VOL VOL
Demo 3 van 13.30 - 15.00 uur 

Locatie

De demo vindt plaats in onze Schouten Toren (Rivium Quadrant 81 in Capelle aan den IJssel). Parkeren kan op de gratis parkeerplaats. U kunt bij de toegangspoort aangeven dat u voor Schouten Zekerheid komt.

Onze Schadespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 58 Stel een vraag
Wat is mijn reistijd?