Events - Cursus Pensioen in Praktijk

Cursus Pensioen in Praktijk

Zet in uw agenda
Evenement dataStartdatum/tijd:25 juni 2019 - 10:00Einddatum/tijd:25 juni 2019 - 16:00

De afgelopen jaren is veel gewijzigd in ons pensioenstelsel. Zo wordt de AOW-leeftijd steeds verder verhoogd, is de Wet pensioencommunicatie in werking getreden en is het pensioengevend loon afgetopt. Weet u wat de gevolgen van deze wijzigingen zijn voor uw personeel? Heeft u hiervoor de juiste maatregelen getroffen? En bent u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op pensioengebied? Wel na het volgen van de cursus Pensioen in Praktijk!

Deze cursus verbreedt uw kennis en inzicht in de actuele stand van zaken op het gebied van pensioenproblematiek, -regelingen en -ontwikkelingen. Na het volgen van deze cursus kunt u een actieve rol spelen bij de inrichting, ontwikkeling, effectuering of uitvoering van pensioenregelingen. U weet hoe u de pensioenen in uw bedrijf kunt managen en u kunt uw personeel voorzien van de juiste informatie over hun oudedagsvoorziening. Uiteraard ontvangt u een certificaat van de Schouten Zekerheid Academy als bewijs van uw deelname.

Inhoud

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Hoofdlijnen AOW & ANW. 
  • Pensioenstelsel in Nederland. 
  • Pensioen en de fiscus. 
  • Pensioenwet. 
  • Verschillende pensioensystemen. 
  • Werkstromen.

Docenten

Caspar de Waard en Sander Romberg zijn al jaren werkzaam als pensioenspecialisten bij Schouten Zekerheid. Zij verzorgen de cursus op praktische en interactieve wijze en geven antwoord op al uw vragen omtrent pensioenen.

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 249,- exclusief btw per persoon, inclusief lunch, cursusmateriaal en certificaat.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Querijn Evers - Directeur Compliance bij het BKR

"De pensioencursus van de Schouten Zekerheid Academy is compleet, up-to-date, er wordt een duidelijk verhaal verteld en ik had alle ruimte om mijn vragen te stellen. De docent weet waar hij het over heeft en kan de – toch lastige – materie op een heldere manier overbrengen."

Lisette Plaggenborg - HR Manager bij De Baderie

“Pensioenen zijn voor mij best lastige kost omdat ik niet eerder hiermee ben bezig geweest. Tijdens de cursus Pensioen in Praktijk werd alles op een goede en praktijkgerichte manier uitgelegd en het is voor mij nu op hoofdlijnen helemaal duidelijk wat er mogelijk is.”

Data

De cursus wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de lunch worden luxe broodjes geserveerd. De cursus vindt plaats op diverse data, die vindt u op deze pagina.

Locatie

De cursus vindt plaats bij Schouten Zekerheid. De adresgegevens zijn:

Schouten Zekerheid
Rivium Quadrant 81
2909 LC Capelle aan den IJssel 

Parkeren kan op de gratis parkeerplaats. U kunt bij de toegangspoort aangeven dat u voor Schouten Zekerheid komt.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan door onderstaand contactformulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer uw aanmelding is ontvangen.

Gepubliceerd op: 3 december 2018
Meld u aan
Voer uw gegevens in om u aan te melden voor dit evenement.
Naam
Adres | Huisnummer
Postcode | Plaats
v