News - KHN Verzekeringen geïntroduceerd op Horecava

KHN Verzekeringen geïntroduceerd op Horecava

Nieuwe samenwerking zorgt voor branchespecifieke verzekeringen
Scherpe premies voor de leden van Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. hebben samen een uniek KHN-label ontwikkeld: KHN Verzekeringen. Door deze samenwerking kan KHN haar leden verzekeringen tegen een zeer scherp tarief en goede polisvoorwaarden bieden. De officiële start van de samenwerking is gegeven op de Horecava.

Na een aantal pilots onder KHN-leden kan een verzekeringspakket worden samengesteld waarmee de specifieke risico’s in de horecabranche kwalitatief goed en scherp verzekerd kunnen worden. “Een goede verzekering ondersteunt de ondernemers wanneer het niet goed gaat. Daarom ben ik blij met deze betrouwbare partner die het unieke label KHN Verzekeringen mag gaan voeren”, aldus algemeen directeur Lodewijk van der Grinten van KHN.

Ontzorgen van ondernemers

De meeste horecaondernemers hebben weinig tijd om zich bezig te houden met hun verzekeringen. Daarom is het belangrijk hen hierin te ontzorgen. Eric Kreft, commercieel directeur van Schouten Zekerheid: “De adviseurs van KHN Verzekeringen, Guido Robertz en Frank Aker, zijn gespecialiseerd in de risico’s in de horecabranche. Zij ondersteunen de ondernemers bij al het ‘gedoe’ rondom zijn / haar verzekeringen en eventuele schades. Ook houden ze actief contact met hen om te zorgen dat de verzekeringsportefeuille up-to-date blijft. Zo is de ondernemer nooit onder- of oververzekerd.”

Traditionele start

Tijdens de Horecava, de vakbeurs voor horeca en catering in Amsterdam, is de samenwerking officieel bekrachtigd door een traditioneel fotomoment tussen Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur KHN en Eric Kreft. “We zijn er trots op dat we KHN als samenwerkingspartner mogen verwelkomen. Samen willen we het beste voor de ondernemers en ik ben ervan overtuigd dat we hen door deze samenwerking en de oprichting van het unieke label KHN Verzekeringen dat ook kunnen bieden,” aldus Eric Kreft.


Datum van publicatie: 14 januari 2014