News - Eindstand Alpe d'HuZes: € 60.000,-

Eindstand Alpe d'HuZes: € 60.000,-

Afgelopen dagen was de Alpe d'Huez voor een paar dagen door zo'n 25.000 Nederlanders bezet. Zij kwamen allemaal naar Frankrijk om hun favoriete wielrenners of wandelaars aan te moedigen. Zij maakten één of meerdere de klim op de Alpe d'Huez om daarmee geld op te halen voor stichting Alpe d'HuZes en daarmee KWF Kankerbestrijding. Ook Team Schouten Zekerheid zat op de fiets!


Gisteravond werd de voorlopige tussenstand bekend gemaakt en bleek dat er dit jaar ruim € 25 miljoen is opgehaald voor de stichting. Een fantastisch bedrag! Team Schouten Zekerheid kreeg, dankzij haar sponsoren, de mogelijkheid om maar liefst € 60.000,- te sponsoren.

Op de fiets

Voor dit bedrag stapten onze renners Linda, Marco, Gerlinde, Harry, John, Jacques, Ger en Patrick gisterochtend om half 5 op de fiets. Ondanks pijn, vermoeidhoed en de warmte hebben ze allemaal hun uiterste best gedaan en trotseerden zij gisteren allemaal minstens 2 keer de klim. Wat zijn we trots op deze 8!! In dit nieuwsartikel kunt u de tijden vinden die zij gereden hebben.

Foto's

Op onze Facebookpagina kunt u alle foto's vinden van de deelname van team Schouten Zekerheid aan dit evenement. Binnenkort zullen wij hier nog meer foto's aan toevoegen.

Datum van publicatie: 9 oktober 2013