News - Schouten Zekerheid Update: februari 2015

Schouten Zekerheid Update: februari 2015

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Februari 2015
INHOUD
• Zakelijke goede voornemens
• "Hoed op. Petje af!"
• Ontbijtsessie digitale risico's
    
Template

Beste {{customer_option field='E19' name='Aanhef'}},

De omvang van de aansprakelijkheid van een werkgever voor de schade van werknemers, opgelopen tijdens uitoefening van hun werkzaamheden, is de laatste jaren de inzet van een juridische strijd. In principe bent u als werkgever verplicht ervoor te zorgen dat uw werknemers in een veilige omgeving kunnen werken. Maar hoe zit het bij bedrijfsuitjes, als uw personeel zich in het verkeer begeeft of bij woon-/werkverkeer? 
 

Wanneer bent u als werkgever aansprakelijk en hoe kunt u dit zo goed mogelijk verzekeren? »

Wet Werk en Zekerheid
Aanpassingen Wet Werk en Zekerheid per 1-1-2015
Per 1 januari 2015 is het eerste deel van de maatregelen uit de Wet Werk en Zekerheid in werking getreden, met als doel de rechtspositie van flexwerkers te versterken. Maar wat betekent dit voor werkgevers?
De belangrijkste wijzigingen voor u als werkgever »
Schouten Update
Wat zijn uw zakelijke goede voornemens?
Goede voornemens, we maken ze allemaal. Ook op zakelijk gebied. Een bedrijf overnemen, uw bedrijfsvoering meer richten op advisering, uw pand verbouwen, meer personeel aannemen of een internationale expansie.
Zorg dat uw verzekeringen klaar zijn voor deze ontwikkelingen »
Wintersport
Wintersporten? Welke verzekering dekt wat?
Het wintersportseizoen is weer begonnen. Of u nu naar Winterberg, Gerlos of Kirchberg gaat, voor alle bestemmingen geldt dat een ongeluk in een klein hoekje zit. En wat wordt dan door welke verzekering vergoed?
Lees hoe het zit »
Pensioenwetgeving
Let op: wijzigingen pensioenwetgeving
Per 1 januari 2015 zijn er nieuwe pensioenregels van kracht, die opnieuw een beperking van de pensioenopbouw tot gevolg hebben. Daarnaast is het pensioengevende salaris gemaximeerd.
Heeft u als werkgever de juiste maatregelen getroffen? »
Schouten Update
"Hoed op. Petje af!"
Als verzekeringsmakelaar zijn wij er om risico's beheersbaar te maken. Maar tijdens de Schouten Zekerheid Trappenrace hadden we uiteraard andere motieven. Wilco de Haan vertelt deze in zijn column voor Friends in Business.
Lees zijn column »
Ontbijtsessie
Ontbijtsessie digitale risico's

Met de toenemede digitalisering, nemen ook de risico's toe. Heeft u in kaart welke risico's dit zijn? Is er een oplossing om u hiertegen te beschermen? Zo ja, welke oplossing is dit?

Wij vertellen het u tijdens onze gratis ontbijtsessie »


 
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.
Datum van publicatie: 3 februari 2015