News - Schouten Zekerheid Update: juli 2014

Schouten Zekerheid Update: juli 2014

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Juli 2014
INHOUD
• 2013: relatief weinig calamiteiten
• Breng uw digitale risico's in kaart
• "Rekbaar als rubber"

    
Template

Beste {{customer_option field='E19'}},

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world". Dat deze quote van Bette Midler overeenkomt met de waarheid ontdekten wij op 15 april. Toen bezochten we met zo'n 100 vrouwelijke relaties de expositie S.H.O.E.S. in de Kunsthal Rotterdam. Een gezellige bijeenkomst met ambitieuze vrouwen.
 

Bekijk de foto's en video van de bijeenkomst »

Milieuschade
Wordt 2014 ook een mager calamiteitenjaar? 
Van de verzekerde schade in 2013 was het overgrote deel (26,8 miljard euro) weergerelateerd, de resterende 6,2 miljard euro het gevolg van door menselijk falen veroorzaakte calamiteiten.
De top 10 grootste natuurrampen voor verzekeraars in 2013 »
Wet Werk en Zekerheid
Wet Werk en Zekerheid: opzeggen, aanzeggen of allebei?

Een meerderheid van de Eerste Kamer is akkoord gegaan met het wetsvoorstel 'Wet Werk en Zekerheid'. Dit betekent onder andere de invoering van een aanzegtermijn voor tijdelijke contracten per 1 januari 2014.

Wat betekent dit voor uw bedrijf? »
Ontbijtsessie
Zo dringt Google zijn ziekteverzuim terug
Veel bedrijven hebben speciale regelingen om het ziekteverzuim terug te dringen: niet-ziek-bonussen, gratis fruit of korting op de sportschool. Google pakt dit op een extreme manier aan voor haar 66.000 medewerkers.
Lees hoe Google haar medewerkers fit en gezond houdt »
Ziekmelding
Laat schade tijdens uw vakantie niet de vakantie verpesten
Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Wij geven u graag enkele tips zodat een eventuele schade geen vervelende nasmaak van uw vakantie oplevert.
Lees de tips »
Template
"Rekbaar als rubber"
Wat hebben bestuurdersaansprakelijkheid en de uitdrukking "rekbaar als rubber" met elkaar te maken? Wilco de Haan vertelt erover in zijn column voor het magazine Friends in Business.
Lees zijn column »
Ziekmelding
Weet u aan welke eisen uw adviseur moet voldoen?
Vanaf 1 januari 2016 moeten adviseurs binnen het vakgebied inkomen het nieuwe certificaat Wft (PE) Inkomen bezitten om hun vak te kunnen blijven uitoefenen.
Josefien van Rootselaar vertelt hoe dit bij Schouten Zekerheid is geregeld »
Ontbijtsessie
Ontbijtsessie digitale risico's
Uit de evaluaties van de voorgaande ontbijtsessies bleek dat u graag meer wilt weten over de toenemende digitale risico's en hoe deze te beperken of te voorkomen. In oktober vertellen wij u er alles over tijdens een ontbijtsessie.
Meld u alvast aan voor de ontbijtsessie »

Volg ons op
 
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wit u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.
Datum van publicatie: 17 juli 2014