News - Schouten Zekerheid Update: maart 2014

Schouten Zekerheid Update: maart 2014

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Maart 2014
INHOUD
• Vrijheid van advocatenkeuze
• Wet Werk en Zekerheid
• "Overlevers en achterblijvers"

Template

Beste,

"Een goede verzekering ondersteunt de ondernemers wanneer het niet goed gaat. Daarom ben ik blij met Schouten Zekerheid als betrouwbare partner die het unieke label KHN Verzekeringen mag gaan voeren", aldus Lodewijk van der Grinten, algemeen directeur van Koninklijke Horeca Nederland.

Lees meer over de unieke samenwerking met KHN »

Advocatenkeuze
Baanbrekende uitspraak door het Europese Hof
In november 2013 is er een baanbrekende uitspraak gedaan. De vrije advocatenkeuze binnen een rechtsbijstandverzekering is flink uitgebreid, waardoor deze een veel grotere toegevoegde waarde heeft.
Wat betekent dit voor u? »
Wet Werk en Zekerheid
Gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid

Na de wijzigingen van de Wet BeZaVa staan de volgende veranderingen alweer voor de deur: hervorming van het ontslagrecht, wijzigingen van de rechtspositie van flexwerkers en de aanpassingen van de WW.

De gevolgen voor uw bedrijf »
Template
"Overlevers en achterblijvers"
Het vak van verzekeringsmakelaar kent uiteenlopende en contrasterende dimensies. In zijn column voor Friends in Business vertelt Wilco de Haan zijn visie op ons vak.
Lees hier zijn column »
Ziekmelding
Ontbijtsessie aansprakelijkheid
Na het succes van onze ontbijtsessie over de Modernisering van de Ziektewet, nodigen wij u graag uit voor een volgende ontbijtsessie op 20 of 22 mei. Deze zal gaan over bestuurdersaansprakelijkheid.
De inhoud van de ontbijtsessie en aanmelden »

Volg ons op
 
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wit u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.
Datum van publicatie: 7 maart 2014