News - Schouten Zekerheid Update: oktober 2013

Schouten Zekerheid Update: oktober 2013

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Oktober 2013
Inhoud Schouten Zekerheid Update
• Wijziging brandregres
• Undercover Boss
• 42e weekziekmelding
Template

Beste,

Op 17 augustus bestond Schouten Zekerheid precies 60 jaar. Dit mochten wij op donderdag 19 september tijdens ons jubileumfeest vieren met een groot aantal genodigden. Op onze website vindt u een korte samenvatting van de avond en kunt u alle foto's vinden die tijdens de feestavond gemaakt zijn.

Beleef ons jubileumfeest (opnieuw) »

Template
Ingrijpende wijziging Bedrijfsregeling Brandregres
Per 1 januari 2014 wijzigt het Verbond van Verzekeraars de huidige Bedrijfsregeling Brandregres (BBr). Deze wijziging heeft grote gevolgen voor uw bedrijf.
Is het verzekerd bedrag op uw aansprakelijkheidspolis nog voldoende? »
Column Wilco de Haan
"De verdwenen schoenen van de keizer"
Wilco de Haan, directeur Risico Management bij Schouten Zekerheid, belandde onlangs in zijn eigen versie van het televisieprogramma 'Undercover Boss'.
Lees zijn ervaring »
Template
Schouten Zekerheid is over op IBAN
De komende periode gaat iedereen in Europa over op IBAN (International Bank Account Number). Schouten Zekerheid is vanaf 7 oktober 2013 'over op IBAN'. Dit heeft ook een aantal gevolgen voor onze klanten.
De belangrijkste veranderingen voor u op een rij »
42e weekziekmelding
Polisvoorwaarden 42e weekziekmelding strikt toegepast
Als uw medewerker 42 weken arbeidsongeschikt is, dient u dit door te geven aan het UWV of uw verzekeraar. Het is belangrijk dat u dit ook daadwerkelijk doet, anders kunt u zelf voor de kosten opdraaien.
Hoe zit dat precies? »

Volg ons op:
 
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wit u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.
Datum van publicatie: 17 oktober 2013