News - Schouten Zekerheid Update: oktober 2014

Schouten Zekerheid Update: oktober 2014

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Oktober 2014
INHOUD
• Sanctiewetgeving
• "Balla, balla, balla"
• Kennissessie Modernisering Ziektewet

    
Template

Beste,

De Daniel den Hoed Stichting helpt kanker te overwinnen en zamelt al 100 jaar zoveel mogelijk geld in voor onderzoek en behandeling van deze ziekte. Dit jaar heeft Daniel den Hoed de hulp ingeroepen van het bedrijfsleven. Hulp die Schouten Zekerheid graag biedt! Op 29 oktober komen wij in actie en dragen op die dag de hoed van Daniel om geld op te halen voor de stichting tijdens de enige echte 'Schouten Trappenrace'.  

Doet uw bedrijf mee met de Schouten Trappenrace? »

Milieuschade
Sanctiewet: schurkenstaten en terroristische organisaties
Halverwege dit jaar werden sanctiemaatregelen genomen tegen Rusland, na het ongeval met de MH17. Wat zijn sanctiemaatregelen eigenlijk? En wat betekenen deze maatregelen voor u en voor onze dienstverlening aan u?
Lees het in dit artikel »
Wet Werk en Zekerheid
Wijzigingen zorgverzekering 2015

In 2015 verandert er weer een hoop in de zorgverzekering. Wat gebeurt er met het eigen risico? Zijn er nieuwe vergoedingen in de basis zorgverzekering? En hoe zit het met een deel van de zorg die door de AWBZ werd vergoed?

Bekijk de belangrijkste wijzigingen voor 2015 »
Bescherming persoonsgegevens
Bescherming persoonsgegevens beteugelt verzekeraar
Het recht op privacy is een grondrecht. Betekent dit dat er geen inbreuk op mag worden gemaakt? Of zijn gegevens op internet openbaar en mogen ze door iedereen, dus ook verzekeraars, worden ingezien?
Lees hoe het zit »
Zorgverzekering
Let op: wijzigingen pensioenwetgeving
Per 1 januari 2015 verandert er een hoop in de pensioenwetgeving. Wat betekenen deze wijzigingen voor uw bedrijf en uw medewerkers? Wij zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij.
Bekijk de video of volg onze pensioencursus voor de belangrijkste wijzigingen »
Template
"Balla, balla, balla"
Bij het in kaart brengen van zakelijke risico's wordt vaak gekeken naar patronen in het verleden. Waarom het verstandiger is om hier níet naar te kijken? Wilco de Haan geeft zijn visie in zijn column voor Friends in Business.
Lees zijn column »
Ziekmelding
Masterclasses: Preventie en Verzuimmanagement
Hoe gaat u om met verzuimende medewerkers? En wat zijn de beste manieren om ziekteverzuim tegen te gaan? Schouten Zekerheid Academy organiseert 2 Masterclasses waarin u de antwoorden op deze en andere vragen krijgt.
Meer informatie en aanmelden »
Kennissessie
Kennissessie: Update Modernisering Ziektewet
Wegens groot succes herhalen we de presentatie van onze ontbijtsessie 'Update Modernisering Ziektewet en de keuze voor eigenrisicodragerschap'. U bent op 18 november van harte welkom bij deze kennissessie in De Kuip.
Meld u gratis aan »

Volg ons op
 
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wit u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.
Datum van publicatie: 14 oktober 2014