Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering voor uw werknemers

U wilt dat uw medewerkers goed verzekerd zijn en tegen aantrekkelijke voorwaarden. Maar heeft u tijd om met alle verzekeraars te onderhandelen over de beste aanbieding? Of - wanneer u al een collectieve zorgverzekering aanbiedt aan uw medewerkers - checkt u ieder jaar of uw aanbod nog steeds het beste is? Waarschijnlijk niet. Schouten Zekerheid neemt u graag deze zorg uit handen.

Wij regelen de collectieve zorgverzekering voor meer dan 50 bedrijven, waaronder Facilicom en Royal Haskoning DHV . Doordat wij onafhankelijk zijn en goede contacten hebben met verzekeraars kunnen wij voor uw werknemers de beste aanbieding regelen. Dat betekent een flinke korting op de premie van de basis en aanvullende zorgverzekering voor uw werknemers.

De voordelen voor uw bedrijf

Natuurlijk heeft het ook voor uw bedrijf voordelen wanneer u de collectieve zorgverzekering bij Schouten Zekerheid onderbrengt. Bekijk onderstaande animatie en ontdek de toegevoegde waarde van Schouten Zekerheid.

Wij zetten de voordelen ook graag voor u op een rij:


  • De beste zorgverzekering voor uw medewerkers;
  • Schouten Zekerheid heeft een eigen Zorgdesk waar uw medewerkers met vragen terecht kunnen. Dat scheelt u een hoop vragen.
  • Wij kunnen u het gehele communicatietraject richting uw medewerkers uit handen nemen, van het telefonisch verwelkomen van uw nieuwe medewerkers tot een volledige website in uw huisstijl;
  • Wij kunnen zorgen dat u een budget van de verzekeraar ontvangt om bijvoorbeeld het project Duurbare Inzetbaarheid te financieren;
  • Wij zorgen dat facturen van werkgerelateerde zorg direct bij de verzekeraar terecht komen in plaats van bij u;
  • Bij afname van de collectieve zorgverzekering staat onze register casemanager de eerste 20 uur gratis tot uw beschikking om u te helpen met complexe verzuimcases.


Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om ons aanbod te bespreken!
Meer informatieVincent van DijkDirecteur Employee Benefits
Zo doen wij dit voor Facilicom