Collectieve zorgverzekering voor Proteion Thuis
Meer rendement uit collectieve zorg bij ProteionLees hoe wij voor een van de grootste werkgevers in Nederland succesvol Employee Benefits implementeren.
Wilt u ook gunstige Employee Benefits voor uw onderneming?

Zo doen wij dat voor Proteion

Proteion heeft alles in huis op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen en chronisch zieken. Proteion staat met 4.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers dagelijks klaar voor haar 10.000 cliënten in Noord- en Midden-Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. Schouten Zekerheid beheert voor Proteion, naast het aan de CAO gerelateerde verzekeringscontract bij IZZ, ook het collectieve zorgcontract van VGZ en CZ.


Hartelijk welkom aan nieuwe medewerkers

Schouten Zekerheid verwelkomt nieuwe werknemers namens Proteion en helpt hen om een keuze te maken uit de diverse collectieve zorgverzekeringen. Dit doet Schouten Zekerheid onder andere door de werknemers te bellen, hen welkom te heten bij de organisatie en aan te bieden een vergelijking te maken of de al lopende verzekering bij IZZ, VGZ of CZ om te zetten naar het collectieve contract. Hiermee besparen de werknemers, afhankelijk van de gezinssituatie al gauw een paar honderd euro per jaar.


Helpen de werknemers fit en vitaal te houden

Om de werknemers fit en vitaal te houden krijgen zij bovendien korting op de sportschool, betalen zij geen inschrijfgeld en krijgen zij bij aanvang een fitheidsanalyse (ter waarde van gemiddeld € 70,-). Ook wordt de mogelijkheid geboden van een online dieetcoach, Gezondheidsscans, Fitcheck en bijvoorbeeld wachtlijstbemiddeling.

Uw contact voor deze caseVincent van DijkDirecteur Employee Benefits