Collectieve zorgverzekering voor Wilhelmsen Ships Service
Meer rendement uit collectieve zorg bij Wilhelmsen Ships ServiceLees hoe wij voor een van de grootste werkgevers in Nederland succesvol Employee Benefits implementeren.
Wilt u ook gunstige Employee Benefits voor uw onderneming?

Zo doen wij dat voor Wilhelmsen Ships Service

Wilhelmsen Ships Service is marktleider in het leveren van kwaliteitsproducten en diensten aan de scheepvaartindustrie. Dit omvat veiligheidsproducten en diensten, chemicaliën, Agency & Logistieke diensten en overige scheepsbenodigdheden aan schepen over de gehele wereld. In totaliteit zijn er 4.500 werknemers betrokken bij het bedrijf, waarvan er 205 werkzaam zijn in Rotterdam en Terneuzen. De missie van Wilhelmsen Ships Service is om met de door hen geleverde diensten, service en producten een aanzienlijke verbetering aan te brengen in de operationele efficiency van hun klant.

Internetsite voor de collectieve zorgverzekering in de eigen “look & Feel” van Wilhelmsen

Om de werknemers van Wilhelmsen zo goed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen een vergelijking te maken tussen de collectieve zorgverzekering die het bedrijf aanbiedt en de verzekering die zij zelf hebben afgesloten, wordt een online premie en voorwaardenvergelijking aangeboden. Op deze wijze kunnen de werknemers snel zien of de voorwaarden minimaal gelijkwaardig of zelfs beter zijn dan hun huidige verzekering en bovendien of zij voordeliger uit zijn.


Bijdrage aan de PMO

Ook voor de werkgever levert de collectiviteit voordeel op. Omdat een groot deel van de werknemers fysiek werk verricht laat Wilhelmsen elk jaar een PMO uitvoeren. In samenwerking met Schouten Zekerheid zijn diversen alternatieven bekeken en kon via de providerboog van de zorgverzekeraar met korting een PMO worden aangeboden aan de werknemers. Op deze manier bleef een groot deel van het budget over, wat voor andere preventieve doeleinden kon worden ingezet.

Uw contact voor deze caseVincent van DijkDirecteur Employee Benefits