Cyber

Een cyberincident kost uw bedrijf zo'n € 504.000,-

Wist u dat cybercriminelen elke seconde 18 slachtoffers maken? Ook ondernemers lopen grote digitale risico’s. Phishing-mails zijn niet meer van echt te onderscheiden en een hack in uw telefooncentrale kan zorgen voor extreem hoge telefoonkosten. Veel risico’s die u waarschijnlijk nog niet in kaart hebt, maar die u zeker niet uit kunt sluiten. Tijd voor actie!

Fijn dat u ons heeft kunnen vinden! Op de kaart die u heeft ontvangen, heeft u al een aantal maatregelen kunnen vinden om uw digitale risico's binnen uw bedrijf te beperken. Op deze pagina vindt u nog meer informatie die u hierbij helpt, zoals actuele nieuwsberichten, handige downloads en duidelijke procedures.

Maar ondanks de preventieve maatregelen die uw bedrijf kan nemen, blijven er altijd risico’s over die niet preventief te bestrijden zijn. Hiervoor bieden verzekeringen de uitkomst. Maar welke verzekering sluit u af om uw digitale risico’s af te dekken? Dat is lastig: traditionele verzekeringen houden meestal geen rekening met digitale risico’s. De dekkingen zijn met deze nieuwe risico’s enorm in ontwikkeling en nieuwe voorwaarden zijn in de maak.

Schouten Zekerheid adviseert u graag of het met uw huidige verzekeringsportefeuille slim is een speciale cyberpolis af te sluiten. Belangrijk is in ieder geval om íets te doen, want als u denkt dat uw bedrijf geen digitale risico’s loopt en het niet nodig is om maatregelen te nemen, hebt u het mis. 100% veilig bestaat namelijk niet! 

Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen
Naam
Adres | Huisnummer
Postcode | Plaats
Versturen
Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen voor een vrijblijvende afspraak.
Vragenlijst: herkent u uw digitale risico's?
Wij helpen u graag!Marco DammersAdviseur / Teamleider