Terugblik op het klantevent

Schouten Zekerheid 60 jaar!

Donderdag 19 september 2013 vond ons jubileumfeest plaats. Daarbij is samen met een groot aantal genodigden het 60-jarig jubileum van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën gevierd.

De locatie vond plaats op de RDM Campus. Voor deze locatie is gekozen omdat het een typisch Rotterdamse locatie is, net als ons bedrijf. De campus ligt op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij en was vroeger een belangrijk onderdeel van de Rotterdamse haven. Nu wordt de campus vooral gebruikt als vestigingsplaats voor onderwijsinstellingen en bedrijven waar de nadruk ligt op duurzaamheid.  Een innovatieve omgeving waar wij ons graag mee associëren.

Onder voorzitterschap van Marijke Roskam, BNR Nieuwsradio, is een zeer gevarieerd programma aangeboden.

Allereerst werd onze bedrijfsvideo aan de genodigden getoond. Een aantal van hen zag zichzelf terug in de video, aangezien deze gemaakt is in samenwerking met een aantal klanten. Vervolgens staat Marijke Roskam samen met Rob van Os (Algemeen Directeur) kort stil bij deze 60 jaar en bij een belofte voor de komende jaren.

Wilco de Haan introduceert Ellen Wind en memoreert 27 juni 2010. Toen veranderde het leven van Ed van Oudenaarden. voorgoed, want als enige overleefde hij een helikoptercrash waarbij vier anderen om het leven kwamen. Ed hield er een dwarslaesie aan over.  Aan boord van de helikopter was ook Ben Wind. Ben overleefde helaas de crash niet.  Zijn weduwe Ellen Wind bleef achter. Ondersteund door haar nauwe vrienden heeft Ellen haar leven weer opgepakt en de voormalige fotostudio van Ben getransformeerd naar een schitterende galerie galerieWind. Samen met Ellen Wind en de Willem de Kooning Academie organiseert Schouten Zekerheid een fotografiewedstrijd voor aankomend talent.

Wat kunnen we verwachten op het gebied van sociale zekerheid en hoe kunnen we hier samen een succes van maken? Hans Kamps zet de toekomst van de sociale zekerheid uiteen. Dhr. Kamps is voorzitter van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en kroonlid Sociaal Economische Raad (SER).

Als aanvulling was er een kort intermezzo waarin All Girl Band het podium betrad. De combinatie van zangeressen, die allen studeren aan de Muziektheateracademie van Codarts, weet goede dynamiek aan te brengen in het programma. Codarts zei het al: “Ze zijn echt steengoed, we krijgen van alle kanten te horen hoe goed ze het doen." All Girl Band verzorgt ook de afsluiting.

Deuitsmijter van de avond volgt rond 20:30 uur met een optreden van Leona Philippo. Een ster is geboren:The voice of Holland 3-winnares acteert, presenteert, danst, rapt en zingtiedereen van het podium. Van powerballad tot dancehit, het knalt! 

Foto's jubileumfeest
Meer informatieErica van HeukelomMarketing & Communicatie
Deel deze foto's op Facebook