Golftoernooi Ronald McDonald Huis

Benefietgolftoernooi Ronald McDonald Huis

Op 22 mei was Schouten Zekerheid hoofdsponsor van het benefietgolftoernooi voor de Ronald McDonald Huizen uit Rotterdam en Barendrecht. Tijdens deze tiende editie van het golftoernooi werd bekend dat de afgelopen 10 jaar bij elkaar ruim € 450.000,- is opgehaald voor de huizen. Een bedrag waar wij als sponsor trots op zijn!

Het benefietgolftoernooi werd ook dit jaar georganiseerd op golfbaan Cromstreijen in Numansdorp. Aan deze lustrumeditie deden 30 teams deel. Zij brachten, samen met de opbrengst van de putwedstrijd, donaties, veiling en loterij, het fantastische bedrag van € 48.000,- bij elkaar. 

10 toernooien goed voor € 450.000,-

Het was de tiende en laatste keer dat het golftoernooi werd georganiseerd. Tijdens de afgelopen 10 edities is ruim € 450.000,- opgehaald! De huizen blijven uiteraard afhankelijk van de donaties die zij ontvangen van bedrijven en particulieren. Schouten Zekerheid blijft ook graag aan de huizen verbonden door onze bijdrage aan de ontbijten van de Business Breakfast Club

Foto's en video

Natuurlijk geven wij u graag een impressie van het golftoernooi. Daarom vindt u op deze pagina foto's en een video die tijdens het evenement zijn gemaakt.

Bekijk de foto's
Meer informatieErica van HeukelomMarketing & Communicatie
Bekijk de video