Kennissessie Update Modernisering Ziektewet

Kennissessie Update Modernisering Ziektewet

Op 18 november organiseerden wij samen met Ten Holter Noordam advocaten een kennissessie 'Update Modernisering Ziektewet'. Zo'n 100 gasten mochten wij verwelkomen in het - volgens velen - mooiste stadion van Nederland: De Kuip.

In de kennissessie zijn de aanwezigen op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in de markt van de Modernisering Ziektewet, zijn de financiële consequenties in kaart gebracht die het kan hebben als een medewerker in de Ziektewet of zelfs de WGA instroomt en hebben we, samen met Ten Holter Noordam Advocaten, praktische oplossingen gegeven hoe u kunt anticiperen op ontwikkelingen vanuit de overheid.

We zijn geëindigd met de toekomstverwachtingen en een langetermijnvisie voor u als ketenregisseur. De presentatie heeft verhelderd dat u voor een tijdelijke medewerker net zoveel re-integratieverplichtingen hebt als voor een vaste medewerker, wat de consequenties hiervan zijn voor uw organisatie en of het eigenrisicodragerschap bij uw onderneming past. 

Sprekers

Zorg- en Inkomenspecialist Francisca Dubbeldam verzorgde samen met Pascal Kruit van Ten Holter Noordam Advocaten de presentatie. Francisca is al jaren werkzaam bij Schouten Zekerheid. Haar specialisme ligt op de gebieden Zorg, Verzuim enInkomen. Pascal is arbeidsrechtadvocaat bij Ten Holter Noordam Advocaten en adviseert zowel werkgevers als werknemers over arbeidsrecht in brede zin. Ook is Pascal bekend van zijn handige tool waarmee de hoogte van de ontslagvergoeding in Nederland wordt gemonitord. Samen maakten Francisca en Pascal een goede vertaalslag van de theorie naar praktische toepassingen voor uw bedrijf.

Foto's

Tijdens de presentatie hebben we foto's gemaakt. Deze kunt u hieronder bekijken. Ook kunt u rechts een video vinden die wij gemaakt hebben tijdens een eerdere ontbijtsessie over hetzelfde onderwerp.

Bekijk de foto's
Hand-outs ontvangen?
Meer informatieFrancisca DubbeldamSpecialist Zorg & Inkomen
Bekijk de video van de eerdere ontbijtsessie 'Update Modernisering Ziektewet'