Schouten Zekerheid Trappenrace

Schouten Zekerheid Trappenrace voor de Daniel den Hoed Stichting

Op woensdag 29 oktober hebben relaties en medewerkers van Schouten Zekerheid de zeventien verdiepingen van de Schouten Toren beklommen voor het goede doel. Door donaties van klanten, partners, familie en vrienden wisten de deelnemers € 22.500,- op te halen voor de Daniel den Hoed Stichting.

Begin september werd door deze Stichting de aftrap gegeven van de zogenoemde Bedrijfsestafette ‘100 jaar Daniel den Hoed’. Iedere dag zamelde een bedrijf binnen de regio Rotterdam geld in voor de Stichting. Schouten Zekerheid koos voor een ‘gezonde’ actie door zijn medewerkers maar ook die van Allianz, Crawford & Company én Business Lease uit te dagen de 306 treden van de Schouten Toren zo snel mogelijk op te lopen.

Mooie dag voor een mooi doel

Algemeen directeur Rob van Os beschrijft de achtergrond van De Schouten Zekerheid Trappenrace: “Eén op de drie volwassenen krijgt kanker. Dat is veel te veel. Het is belangrijk dat er meer geld komt om de ziekte beter te kunnen behandelen. Met de Schouten Zekerheid Trappenrace gaan we voor een mooie dag, maar bovenal voor een mooi doel.” Ruim 100 mensen liepen de trappen van de Schouten Toren naar boven. De snelste deed dit in 1 minuut en 33 seconden.

€ 22.500,- voor de Stichting

De prijzen voor de snelste loper en het snelste team, gewonnen door één van de teams van Allianz, werden aan het eind van de dag uitgereikt door Roelof van Woerden, financieel directeur van Schouten Zekerheid. Maar de belangrijkste ‘prijs’ overhandigde hij aan Coen Schimmelpenninck, voorzitter van de Daniel den Hoed Stichting. Deze ontving een cheque van € 22.500,- voor de Stichting. Roelof van Woerden: “Dit bedrag is tot stand gekomen door donaties van meer dan 120 bedrijven en nog veel meer particulieren. Wij zijn als bedrijf trots dat we samen met onze medewerkers, relaties, partners, familie en vrienden de Daniel den Hoed Stichting met zo'n mooi bedrag kunnen steunen.”

Sponsoren

Meer dan 120 bedrijven hebben ons financieel gesteund tijdens de Schouten Zekerheid Trappenrace. Deze willen we uiteraard heel hartelijk bedanken!

Eindbedrag Bedrijfsestafette

Op 31 oktober maakte burgemeester Aboutaleb bekend dat er door alle acties in de Bedrijfsestafette een totaalbedrag van € 2.306.850,- is ingezameld. Met dit geld wordt apparatuur gekocht die therapie op maat van de ziekte kanker, waarbij de behandeling optimaal is toegespitst op de individuele patiënt en de tumor, dichterbij brengt.

Foto's Schouten Zekerheid Trappenrace
Wat is er gebeurd met dit geld?
Lees het in ons Schouten Zekerheid Magazine!
Meer informatieErica van HeukelomMarketing & Communicatie
De Schouten Zekerheid Trappenrace
Waarom de Trappenrace?