Loopclinic

Hardloopclinic in Noordwijk met het Schouten Zekerheid Running Team

Op dinsdag 20 juni stonden 15 leden van het Schouten Zekerheid Running Team aan de start van een hardloopclinic in Noordwijk. Ondanks de temperatuur, die ruim boven de 25 graden uitsteeg, was het een heerlijke middag die werd afgesloten met een duik in de zee. 

Tijdens deze hardloopclinic verkenden we met hardlooptrainer Bram Wassenaar de prachtige omgeving van Noordwijk. Bram is een voormalige Nederlandse atleet, gespecialiseerd in de middellange en lange afstand. Hij werd onder andere Nederlands kampioen op de 1.500 meter en zet zich nu in als hardlooptrainer, van onder andere Leiden Atletiek. Bram deelde met plezier zijn jarenlange ervaring en hardlooptips.

Speciale deelnemer aan deze hardloopclinic was prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau. Pieter-Christiaan is een fanatieke hardloper, die onder het toeziend oog van Bram Wassenaar onder andere al 3 jaar achter elkaar de marathon van Berlijn loopt. Als dank voor de financiƫle steun die Schouten Zekerheid biedt aan een team van Leiden Atletiek om hen op het EK Cross in Portugal te krijgen, liep Pieter-Christaan met ons mee op 20 juni.

Bekijk de foto's
Meer informatieErica van HeukelomTeamleider Marketing & Communicatie