Complete verzekeringsformule voor retailers in non-food
Complete verzekeringsformule voor leden van INretailMaak kennis met onze verzekerings- en verzuimformule voor leden van dé brancheorganisatie van non-food retailers
Een complete verzekeringsformule voor de leden van uw branche?

Een betrouwbare en duurzame partner

INretail is dé brancheorganisatie die de belangen van 17.000 detaillisten behartigt, hen adviseert en ondersteunt en daarnaast veel voordeel biedt. Dit doen zij o.a. samen met INretail Verzekeringsdienst. Een onderdeel van Schouten Zekerheid dat zich richt op producten van de specifieke risico's die ondernemers in deze branche lopen.
Jan Dirk van der Zee
, voormalig directeur van INretail

Wij staan voor een mooie winkelstraat in Nederland en we helpen retailers in Nederland om het winkelen weer een beetje leuker te maken. Dat doen we o.a. met INretail Verzekeringsdienst; een hele betrouwbare en duurzame partner. Rotterdamse jongens die de mouwen opstropen en die ondernemers helpen om zoveel mogelijk sores uit handen te nemen. 

Het mooie van INretail Verzekeringsdienst is dat ze hele branchespecifieke producten aanbieden. Bijvoorbeeld op het gebied van voorraad financiering; dat is heel branchespecifiek. Het is een uniek totaalconcept wat heel goed bij onze club aansluit.


Eric Kreft, Commercieel Directeur Schouten Zekerheid

Voor de retailers van INretail hebben we een totaalconcept bedacht en ontwikkeld. Dat doen wij inmiddels met Rotterdamse daadkracht voor 23 brancheverenigingen en beroepsorganisaties.

Onze aanpak? Elke keer een nieuw en speciaal pakket  inrichten voor deze branches. Wij zorgen er altijd voor dat de polisvoorwaarden die standaard zijn in Nederland worden opgehoogd naar een aantal extra dekkingen waardoor wij een beter product kunnen bieden. Uiteraard kopen we deze ook collectief in waardoor wij scherper zijn in tarief. 
Bekijk de video
Uw contact voor deze caseEric KreftCommercieel Directeur