Complete verzekeringspartner voor Blauwhoed
Blauwhoed compleet Ervaar hoe wij de totale verzekeringsportefeuille voor een dynamische projectontwikkelaar efficiënt beheren.
Leg uw verzekeringsvraag aan ons voor

Blauwhoed, een totaal relatie

Blauwhoed is een onafhankelijke antwoordgerichte ontwikkelaar. Zij willen dat hun klanten verrassend verder komen. Blauwhoed richt zich zowel op verkoop en realisatie van woningen als (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Schouten Zekerheid heeft samen met Blauwhoed een totaalpakket voor verzekeringen ontwikkeld waardoor Blauwhoed ook trendsettend in de markt kan blijven.

Johan van der Ent, voormalig Directeur Finance & Operations Blauwhoed

Wij zijn trendsettend. Maar de markt dwingt ons om te veranderen en wij willen daar op voorlopen. We hebben ook een partner nodig die wat betreft de risico's hierin met ons optrekt. Al pratende kwamen we met Schouten Zekerheid tot de conclusie dat we een aantal dingen efficiënter konden doen. En zo zijn we gekomen tot een totaal pakket wat Schouten nu bij ons heeft neergezet. 

Wilco de Haan, Directeur Risico Management

Voor Blauwhoed mogen wij de hele verzekeringsportefeuille beheren. We zijn begonnen met een helder beeld te krijgen van hun organisatie, inzicht in de risico's. We fileren de organisatie en dat is kenmerkend in onze aanpak. Dat totale pakket aan risico's helpen we samen met Blauwhoed te beheersen en op een adequate manier te verzekeren. Het is aan ons de uitdaging om ook in de veranderende markt van Blauwhoed en daardoor het veranderende risicoprofiel te blijven optrekken.
Bekijk de video
Uw contact voor deze caseWilco de HaanDirecteur Risico Management