Onverzekerbare aansprakelijkheid verzekerd voor Kimmenade
Het onverzekerbare bij Kimmenade tóch verzekerdLees hoe wij voor het aansprakelijkheidsrisico van het dakdekkersbedrijf een uitstekende oplossing ontwikkelden.
Leg ook uw aansprakelijkheidsvraag aan ons voor

Klanten verwachten dat ze gedurende 10 jaar de schade kunnen verhalen

Kimmenade is gespecialiseerd in het waterdicht maken van gebouwen en betonconstructies. Zo biedt men een hoog serviceniveau in de renovatiesector en hoogwaardige oplossingen voor betonafdichting bij het realiseren van nieuwbouwprojecten. Het volledige productengamma bestaat enkel uit hoogwaardige producten met 100% waterproof garantie. Een aansprakelijkheidsverzekering - verzekerde garantie - is door Schouten Zekerheid voor hen gerealiseerd.

Leon Driessen, Financieel Directeur bij Kimmenade

Kimmenade Nederland BV heeft zich ontwikkeld tot een full service organisatie op het gebied van daken en gevels in de breedste zin van het woord. Het compleet ontzorgen van de klant staat centraal.

Schouten Zekerheid is de tussenpersoon voor al onze verzekeringen, via de branche vereniging Vebidak. Aansprakelijkheid is voor ons het grootste risico. Het is erg belangrijk dat onze betonafdichtingsproducten goed verzekerd zijn. Zowel voor de materialen die verloren kunnen gaan maar ook wanneer ons bedrijf in de problemen komt en we onze verplichtingen niet na kunnen komen. De klanten verwachten van ons dat wij financiële zekerheid garanderen. Schouten Zekerheid heeft daarom voor een verzekerde garantie gezorgd. Tegen de juiste condities. 

Harry Hentenaar, Key Accountmanager Vebidak branche

Een verzekerde garantie verzorgen was lastig omdat verzekeraars hier niet om staan te springen. Verzekeraars stellen de premies vast op de schade die er is geweest. Deze verzekeraars hadden die een stuk hoger ingeschat dan dat het in werkelijkheid was. We hebben dit aangepakt door veel gesprekken met een verzekeraar te voeren. Daardoor hebben wij toch een heel goed product voor ze neer kunnen leggen.  En daar zijn ze tot nu toe erg tevreden over.

Uw contactpersoon voor deze caseHarry HentenaarKey Accountmanager Vebidak branche