Bedrijfscontinuïteit beheersbaar gemaakt bij Polvo
Bedrijfscontinuïteit beheersbaar gemaakt bij PolvoLees hoe wij de gevolgen van bedrijfsschade van deze logistieke dienstverlener beheersbaar hebben gemaakt.
Leg uw vraagstuk over bedrijfscontinuïteit aan ons voor

Bedrijfscontinuïteit als belangrijkste waarde

Polvo is een groothandel voor de bouw die alles in Nederland binnen 24 uur levert aan zijn klanten. Bedrijfscontinuïteit is dus erg belangrijk voor deze onderneming. Schouten Zekerheid draagt bij om zorg te dragen dat de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt.


Jeroen Vermeer, Directeur Polvo

Vanuit het centrale magazijn levert Polvo alles uit naar de klant. Dit gebeurt altijd binnen 24 uur. Bedrijfscontinuïteit is voor ons erg belangrijk. We doen al jaar en dag zaken met Schouten Zekerheid en de relatie loopt eigenlijk perfect. Een zeer goede expertise, de relatie met ons personeel is goed, we hebben al jarenlang dezelfde contactpersonen en de lijnen zijn lekker kort. Wanneer we vragen hebben krijgen we altijd dezelfde dag of een dag later een goed en gedegen antwoord waarmee we verder kunnen. 


Marco Dammers, Adviseur en Teamleider Schouten Zekerheid

We hebben alle risico's van alle functie onderdelen in beeld gebracht. Daar is uitgekomen dat het grootste risico voor deze organisatie het brandrisico is. Bij uitval van het centrale magazijn heb je een gigantisch risico met betrekking tot de bevoorrading van alle vestigingen. Daarom hebben we een uitgebreide scan uitgevoerd waar we de uitkeringstermijn van deze bedrijfsschade, die de nettowinst met alle vaste lasten afdekt, goed in beeld hebben gebracht. Zo kan de organisatie met een gerust hart weer opbouwen en weer opnieuw leveren. 
Bekijk de video
Uw contactpersoon voor deze caseMarco DammersAdviseur en Teamleider Schouten Zekerheid