Complete verzuimaanpak voor kappers
Complete aanpak voor verzuim bij kappersMaak kennis met onze verzuimformule voor leden van branchevereniging ANKO voor kappersbedrijven in heel Nederland.
Leg het verzekerings- of verzuimvraagstuk in uw branche aan ons voor

ANKOVerzuim.nl: betrouwbare schakel en perfecte begeleiding

ANKO is de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie. ANKOVerzuim.nl is onderdeel van ANKO Verzekeringsdienst en ondersteunt de leden van ANKO bij het gehele proces rondom ziekte en verzuim. In deze case Rob Vos (Directeur ANKO), Maurice Crusio (eigenaar Crusio Kappers) en Eric Kreft (Schouten Zekerheid) aan het woord over deze bijzondere samenwerking.
Rob Vos, Directeur ANKO

Rond 2000 zijn we de samenwerking aangegaan met ANKO Verzekeringsdienst en ANKOVerzuim.nl. Dit is een zeer belangrijke toegevoegde waarde voor onze leden. Het verzuimloket is specifiek gericht op de kappers. In één loket kunnen ze op een betrouwbare wijze alles regelen. Dat vinden wij erg belangrijk. ANKOVerzuim.nl is een  persoonlijk instrument voor de kapper die ervoor zorgt dat medewerkers op een juiste en verantwoorde manier weer snel re-integreren op de werkvloer. ANKOVerzuim.nl is voor de ondernemer de schakel tussen de ondernemer en de zieke medewerker. Het loket zorgt ervoor dat voor beide partijen het verzuim op een adequate en zo snel mogelijke manier wordt opgelost. En dat is een betrouwbare schakel gebleken.


Maurice Crusio, Eigenaar Crusio Kappers

Toen een van mijn kapsters last kreeg van haar duim en een paar weken uit de running was, heb ik contact opgenomen met ANKOVerzuim. Zij hebben ervoor gezorgd dat er heel snel een interventie plaats vond. Uiteindelijk is er wel een operatie geweest maar het hele traject was perfect begeleid door ANKOVerzuim.nl. 


Eric Kreft, Commercieel Directeur Schouten Zekerheid

Voor de leden van ANKO hebben we aansluiting gezocht bij de CAO van de kappersondernemers. Dit betekent dat wij zowel in het eerste als in het tweede jaar 100% loonsom doorbetaling verzekeren. Ook hebben we een samenwerking met de Kapperspoli in Velp waardoor we kapperseczeem kunnen meeverzekeren. 

Belangrijk in het ontwikkelen van een specifiek aanbod voor de brancheleden is onze aanpak. We kijken altijd naar de specifieke risico's waar ondernemers in de branche mee te maken hebben. En daar passen wij onze services en verzekeringen op aan. Dit doen wij inmiddels al voor 18 branches en beroeps- organisaties. 


Bekijk de video
Uw contact voor deze caseEric KreftCommercieel Directeur