Werken bij een dynamisch familiebedrijf

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste van onze collega's hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Wat ze terugkrijgen? Een uitdagende werkomgeving met uitgebreide studie- en opleidingsmogelijkheden. Een goed salaris met dito aanvullende arbeidsvoorwaarden. Een duurzaam inzetbaarheidsprogramma dat zich richt op balans, samenwerken en deskundigheid. Kortom, een uitstekend loopbaanperspectief bij een financieel gezonde werkgever.

Op zoek naar een uitdagende baan met de allerleukste collega's?

Kom werken in de Schouten Toren!

Staat jouw baan er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie

Verder dan het werk

Onze organisatie is continu in beweging. Dit vraagt om deskundige en gezonde mensen, die werken met daadkracht en in een prettige werkomgeving. Daarom zetten we in op duurzame inzetbaarheid met ons programma ZelfVerzekerd. Hiermee kan elke collega zijn of haar persoonlijke ontwikkelpunten in kaart brengen en hier onder begeleiding mee aan de slag gaan.  

Daarnaast vinden we het belangrijk elkaar ook in 'ontspannen' sfeer regelmatig te spreken. Collega's vinden elkaar bijvoorbeeld bij de voetbaltafel, in onze Tower Market, tijdens de vrijdagmiddagborrel, het Bowlingtoernooi of bij een van onze sportieve evenementen.

Onze medewerkers zijn de sleutelfactor

Onze medewerkers zijn de sleutelfactor in de continuïteit en het succes van Schouten Zekerheid. Veel van hen zijn al jaren aan ons familiebedrijf verbonden, anderen starten net met hun carrière. Op al onze collega's zijn we even trots: zonder hen geen Schouten Zekerheid! Daarom stellen we graag een aantal van onze collega's voor.

Meer specialisten
Jong Schouten Zekerheid

Jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan hebben vaak een specifieke ontwikkelbehoefte. Daarom is voor medewerkers tot 35 jaar Jong Schouten Zekerheid opgericht met als doel het ontwikkelen van kennis en competenties waar zowel de leden als de organisatie belang bij hebben. Meerdere keren per jaar komen de leden bij elkaar. Voor interessante trainingen en netwerkbijeenkomsten, maar ook om met de directie mee te denken over situaties die spelen in de praktijk. En daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens een van de uitdagende Pubquizzen.

Het bestuur bestaat uit:

  • Annejette Suk, Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid.
  • Mark Trouwborst, Commercieel Medewerker Employee Benefits.

Meer weten over werken bij Schouten Zekerheid?

Neem contact op, we beantwoorden graag je vragen!

Dinja van Dijken HR Adviseur
Bel 010 - 288 45 11 Stel een vraag Dinja van Dijken op LinkedIn