MKB Voordeelkaart

MKB Voordeelkaart en Schouten Zekerheid

In samenwerking met MKB Voordeelkaart (een initiatief van Hogiaf) heeft Schouten Zekerheid een nieuwe dienst ontwikkeld op het gebied van verzekeringen voor de leden van Hogiaf én hun medewerkers. 

Hogiaf is een organisatie die de gemeenschappelijke nationale en internationale belangen van aangesloten ondernemers behartigt. Bij Hogiaf zijn zeven lokale ondernemersverenigingen aangesloten. De leden kunnen allemaal profiteren van exclusieve voordelen middels MKB Voordeelkaart. Schouten Zekerheid heeft een interessant verzekeringsaanbod voor alle leden van Hogiaf én de aangesloten verenigingen ontwikkeld, die verwerkt ziijn in de MKB Voordeelkaart.

De voordelen voor de leden van Hogiaf en MKB Voordeelkaart:

  • Tot 40% korting op de verzekeringspremies
  • Schouten Zekerheid informeert de leden bij wijzigingen in de markt. Ook – en vooral – als blijkt dat hun verzekering elders goedkoper ondergebracht kan worden.
  • Ton Verhoeckx is de vaste contactpersoon van de leden, met jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche. Hij beantwoordt graag alle verzekeringsvragen.
  • Schouten Zekerheid heeft een eigen schade-afdeling. Deze is bij noodgevallen 24/7 bereiken en zij handelen de schade voor de leden af met de tegenpartij of de verzekeraar.
  • Voordeel op zowel de zakelijke als privéverzekeringen!

Gratis verzekeringscheck

Bent u lid van Hogiaf of één van de aangesloten ondernemersverenigingen en wilt u vrijblijvend een afspraak maken om samen met Ton uw verzekeringen door te nemen? Vult u dan onderstaand formulier in.

ContactExtended
Naam
Adres | Huisnummer
Postcode | Plaats
Versturen
Uw ContactpersoonTon VerhoeckxKey Accountmanager
Vragen? U kunt ook contact opnemen met MKB Voordeelkaart: 088 - 166 0 666 of info@mkbvoordeelkaart.nl