S.H.O.E.S. in de Kunsthal

S.H.O.E.S. in de Kunsthal

Op 15 april hebben wij samen met zo'n 100 vrouwelijke relaties een bezoek gebracht aan de expositie S.H.O.E.S. in de Kunsthal. Wat was het een gezellige avond! Om deze goed in ons geheugen te houden, hebben we op deze pagina de foto's en de video die gemaakt zijn geplaatst.

De avond begon om 17.00 uur met een drankje in het Kunsthalcafé. Hierna bezochten we samen met de gasten de expositie, die bestond uit schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Van Christian Louboutin tot Andre Perugoa en van Manolo Blahnik tot jong aanstormend talent: genoeg schoenen om te bekijken, te bewonderen en te willen bezitten. Na het bezoek aan de expositie werd er nog lang over de schoenen nagepraat onder het genot van een borrel in het Kunsthalcafé.

Foto's en video

Tijdens de avond hebben we veel foto's en een video gemaakt. Deze kunt u op deze pagina terugvinden. Ze staan ook op onze Facebookpagina. Uiteraard bent u vrij om de foto's en de video te delen.

Andere evenementen

Wilt u op de hoogte blijven van onze andere evenementen, zoals onze ontbijtsessie bestuurdersaansprakelijkheid? Volg ons dan op Twitter, dan houden we u automatisch op de hoogte. 

Bekijk de foto's
Meer informatieErica van HeukelomMarketing & Communicatie
Bekijk de video