Werken bij Schouten Zekerheid
CarrièreDoorgroeimogelijkheden in een elke dag uitdagende en dynamische omgeving
Stel een vraag over de carrièremogelijkheden

Werken bij Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid groeit succesvol. Een dynamische onderneming. Continu wordt gekeken naar uitbreiding en intensivering van onze bedrijfsactiviteiten. Een uitdagende en soms hectische omgeving. Het woord verandering is letterlijk - in de positieve zin van het woord - aan de orde van de dag.

Onze medewerkers zijn de sleutelfactor

Onze medewerkers zijn de sleutelfactor in de continuïteit en het succes van onze organisatie. Teamwerk en collegialiteit zijn onlosmakelijk verbonden met ons succes.  Verantwoordelijkheid dragen en initiatief nemen behoren tot elke denkbare functie binnen ons bedrijf. Als medewerker ben je Schouten Zekerheid!

Korte lijnen en hecht team

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen. Ze weten wat ze aan elkaar hebben. En dat werkt prettig. De meeste medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak en bij Schouten Zekerheid. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen en die ambitie voel je.

Ambitie is solliciteren!

Jij hebt ook de ambitie om door te groeien. Een sterke betrokkenheid bij de bedrijfsactiviteiten staat hoog in je vaandel. Je hebt een aantoonbare hoge inzet om doelstellingen en oplossingen te realiseren. En je werkt graag in een betrokken en hecht team. Dan nodigen wij je zelfs van harte uit om direct een open of gerichte sollicitatie met CV te sturen.

Goed loopbaanperspectief

Een loopbaanperspectief met uitgebreide studie - en opleidingsmogelijkheden. Een goed salaris met dito aanvullende arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende werkomgeving. Kortom, een uitstekend loopbaanperspectief. Dat is waar Schouten Zekerheid voor staat.