Internationaal Ondernemen - Asinta

Uw employee benefits in het buitenland

Sinds 1 januari 2014 maken wij deel uit van het wereldwijde Employee Benefits Broker netwerk Asinta. Bij dit netwerk zijn zo'n 3.600 bedrijven aangesloten uit meer dan 90 landen. De uitwisseling van specifieke vakkennis en landeninformatie verschaft onze relaties juist die informatie die zij nodig hebben om snel en gedegen alle zaken op het terrein van employee benefits te regelen. Schouten Zekerheid kan bovendien lokale expertise verzorgen in alle landen die voor onze relaties relevant zijn. 

Asinta is een wereldwijd partnerschap van bedrijven die zich bezig houden met employee benefits. De partners van Asinta zijn experts in het harmoniseren van employee benefit-programma's over de hele wereld. Meer over het netwerk Asinta en hoe wij zijn geselecteerd als partner is te vinden op deze website.

Assurex Global en GBN Worldwide

Schouten Zekerheid is ook aangesloten bij Assurex Global en GBN Worldwide. Bij deze netwerk zijn verzekeringsprofessionals uit verschillende landen aangesloten die elkaar op het gebied van schadeverzekeringen ondersteunen bij lokale risico‚Äôs, regels en gebruiken. Lees meer over de samenwerking met deze netwerken.

Vraagstuk over ondernemen in het buitenland?Hans HuizingDirecteur Employee Benefits