Internationaal Ondernemen - GBN

Uw zakelijke risico's in het buitenland

Schouten Zekerheid is aangesloten bij Assurex Global en GBN Worldwide. Bij deze netwerken zijn verzekeringsprofessionals uit diverse landen aangesloten die elkaar ondersteunen op het gebied van lokale risico’s, regels en gebruiken. Door deze aansluiting kunnen wij onze klanten met een vestiging in het buitenland nog beter van dienst zijn en in ieder land de juiste verzekeringsoplossing adviseren en beheren. Omgekeerd is Nederland een land waar veel dochterbedrijven met een buitenlandse ‘moeder’ zijn gevestigd. Schouten Zekerheid is voor deze dochters de aangewezen partner om in Nederland de internationale verzekeringscontracten te bedienen en te zorgen voor de juiste lokale oplossingen.

Over Assurex Global

Assurex Global bestaat sinds 1954 en heeft partners in meer dan 100 landen. Assurex Global is ‘s werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep. Het netwerk heeft hoge kwaliteitseisen, die uitmonden in strenge selecties om toegang te krijgen tot het netwerk. Daniel Dancewicz, Manager International Desk bij Schouten Zekerheid: “Dit is volledig in lijn met de visie van ons bedrijf. Wij willen onze relaties de hoogste kwaliteit bieden, in Nederland en ook daarbuiten. We zien ons partnership bij Assurex Global dan ook als een mooie toevoeging op onze dienstverlening in Nederland, die we daarmee verder internationaal uitbreiden.”

Over GBN Worldwide

Bij GBN Worldwide zijn 120 onafhankelijke leden uit meer dan 140 landen aangesloten. Het netwerk heeft als doelstelling om de communicatie tussen verzekeraars en verzekeringsmakelaars uit verschillende landen te bevorderen. Rob van Os, algemeen directeur van Schouten Zekerheid: “We zien onze deelname aan GBN Worldwide als een kans onze binnenlandse dienstverlening uit te breiden naar het buitenland en zo klanten nóg beter te bedienen. Omgekeerd zijn we in staat buitenlandse GBN Worldwide-klanten die Nederlandse risico’s hebben hetzelfde hoge niveau van dienstverlening te bieden als zij gewend zijn.”

Asinta

Schouten Zekerheid is ook aangesloten bij het netwerk Asinta. Asinta is een wereldwijd partnerschap van bedrijven die zich bezig houden met employee benefits. De partners van Asinta zijn experts in het harmoniseren van employee benefit-programma's over de hele wereld.


Vraagstuk over ondernemen in het buitenland?Daniel DancewiczManager International Desk