Onze aanpak
Onze AanpakAnalyseren, adviseren en ontzorgen. Duidelijk en eerlijk over de (on)mogelijkheden met een vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt.
Leg uw vraag over employee benefits aan ons voor

Onze aanpak: analyseren, adviseren en ontzorgen

Om te bepalen welke verzekeringsproducten het beste bij uw organisatie en medewerkers passen, doen wij een uitgebreide situatie- en wenseninventarisatie. We zijn duidelijk en eerlijk over de (on)mogelijkheden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, ondersteunen wij u bij de implementatie. Vervolgens krijgt u een vaste contactpersoon, bij wie u altijd terecht kunt met hulp- en adviesvragen.

Verdiepen

Eerst verdiepen we ons in de klant. Kennen we uw doelstellingen? Kennen wij uw financieel kader? Kennen wij uw specifieke regelingen? Als we dat scherp hebben, formuleren we de kansen en risico‚Äôs en gaan we het gesprek met u aan.

Vastleggen

Op basis van de uitkomsten van de uitgebreide analyse en ons advies leggen we vast welke regelingen u wel en welke u niet als bedrijf wilt bieden. Als we ook dat weten, gaan we aan de slag.

Samenstellen

We vragen offertes op en stellen maatwerkoplossingen samen. Uiteraard begeleiden wij u bij het selecteren van de juiste producten. Ook adviseren we hoe u samen met de personeelsvertegenwoordiging keuzes kunt bespreken.

Afsluiten

Hebben we samen de regeling gekozen? Dan zorgen wij dat deze tegen aantrekkelijke voorwaarden wordt afgesloten. Voor onze inzet spreken we vooraf de wijze van beloning af.

Onderhouden

Het is van belang dat de gekozen oplossingen ook in de toekomst aansluiten op uw bedrijfssituatie. Het bedrijf verandert, de leeftijdsopbouw wijzigt en de sociale wetgeving kan ook wijzigen. Vandaar dat op regelmatige basis onderhoud van uw regelingen aan de orde zijn.

Regelen

Komt het onverhoopt tot een incident of bijzondere situatie dan staan de specialisten van Schouten Zekerheid dag en nacht voor u klaar.

Leg uw vraag over vernieuwing van employee benefits aan ons voorVincent van DijkDirecteur Employee Benefits