Daadkracht in employee benefits
Innovatief en ontzorgend in Employee BenefitsAantrekkelijk voor werkgever én medewerker
Leg uw vraag over employee benefits aan ons voor

Employee Benefits: interessante voorwaarden

U wilt als werkgever interessante secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen bieden, tegen een aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om pensioenen, een collectieve zorgverzekering, een WIA-gerelateerde verzekering of personal benefits, er valt vaak een hoop te winnen voor uw werknemers. Al dan niet via collectieve regelingen. Ook u profiteert daarvan. Aangezien deze regelingen u als werkgever extra aantrekkelijk maken. 

Voor uw medewerkers

U bent op zoek naar arbeidsvoorwaardelijke oplossingen voor uw medewerkers, die ook voor u als werkgever de moeite waard zijn. Schouten Zekerheid biedt concrete producten aan op het gebied van pensioenen, gezondheidsmanagement, funding uit WIA-verzekeringen, expats en collectieve zorgverzekeringen

Raadgever met daadkracht

Wij staan te boek als raadgever met daadkracht: nuchter en pro-actief. Dat geldt zeker ook voor Employee Benefits. We onderhandelen namens u en uw medewerkers met verzekeraars alsof het onze eigen portemonnee en arbeidsvoorwaarden betreffen. Vanwege onze omvang en deskundigheid weten wij de scherpste tarieven uit te onderhandelen. Zowel u als uw medewerkers profiteren daarvan.

Zorg uit handen

Schouten Zekerheid adviseert over de diverse mogelijkheden die in de markt beschikbaar zijn en neemt u de zorg uit handen. Bovendien kunnen uw medewerkers rekenen op kundige begeleiding en duidelijke presentaties van deskundige specialisten, met een eerlijk verhaal over hun verzekerde arbeidsvoorwaarden.

Digitale oplossingen

In ons portaal Employeebenefitsservices.nl worden personeelsmutaties in één keer aan ons doorgegeven, die vervolgens bij de betrokken verzekeraars terecht komen. Het is ook mogelijk om deze tool te koppelen aan uw salarisadministratie. Hierdoor is enkel het muteren van het salarisadministratiepakket voldoende om de mutatie via Employeebenefitsservice in de administratie van de verzekeraar te krijgen. Handig: er wordt hierdoor een enorme efficiëntieslag gemaakt en de foutkans wordt verkleind.

Het juiste salarispakket?

Wilt u ook hulp bij het selecteren van het juiste salarispakket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken samen met een partner die u hier graag over adviseert.

Meer over onze aanpak

Vernieuwing van Employee BenefitsVincent van DijkDirecteur Employee Benefits