Alles voor expats geregeld

Alles voor expats

Door de toename van de globale handel en investeringen van bedrijven in het buitenland, neemt de stroom van internationale arbeidsmobiliteit alsmaar toe. Ook in Nederland zien we de vraag naar hooggekwalificeerde werknemers uit het buitenland steeds verder aantrekken. En nemen de uitzendingen naar buitenlandse bedrijfsonderdelen toe.

Alle verzekeringen geregeld

Internationale uitzendingen gaan gepaard met complexe uitdagingen op het gebied van sociale zekerheid. Sommige zaken bent u als werkgever verplicht te regelen, andere niet. Wij adviseren u over wat noodzakelijk en wat wenselijk is. En uiteraard over welke verzekeraars de beste aanbiedingen hebben. Denk aan AOW, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Maar ook aan privéverzekeringen voor uw medewerkers. 

Expat Desk

We regelen niet alleen de (collectieve) verzekeringen, maar bijvoorbeeld ook het visum en de werkvergunning. Op een snelle, daadkrachtige manier. Ook bereiden we de uitzending zorgvuldig voor, met spreekuren voor zowel werkgever als werknemer. Voor zogenoemde impats, die naar Nederland komen, verzorgen we de pensioencommunicatie. Mocht u of uw medewerker nog vragen hebben, dan zit onze Expat Desk voor u klaar.

Specialistische partner

Omdat expats en hun werkgevers ook tegen andere uitdagingen op het administratieve vlak aanlopen, werkt Schouten Zekerheid nauw samen met een partij die gespecialiseerd is in dienstverlening voor expats. Daarmee stemmen wij HR, Tax, Finance en Payroll op elkaar af, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. En uw medewerker met een gerust hart kan afreizen naar het land waar hij zijn carrière (tijdelijk) vervolgt – of dit nu in Nederland is of juist daarbuiten.


Leg uw vraag over goede regelingen voor uw expats aan ons voorHans HuizingDirecteur Employee Benefits