Masterclass HR en Finance professionals

Masterclasses: helder en praktisch

U mag van ons meer verwachten dan de beste verzekeringsoplossingen voor de scherpste prijs. Althans, dat vinden wij. Daarom zijn wij bij Schouten Zekerheid altijd bezig met kennis toevoegen aan uw organisatie.

Dit doen wij in de contacten met onze relaties binnen uw bedrijf. Maar ook via praktische en kwalitatief goede masterclasses voor zowel HR- als Finance-medewerkers.

Direct inzetbare praktijkkennis

Wilt u uw OR afvaardigen naar de masterclass? Of de hele HR-afdeling? We spijkeren uw collega’s met veel plezier bij op het gebied van pensioenen, sociale zekerheid en verzekeringstechnieken. Daarin nemen we ook actuele ontwikkelingen en wijzigingen mee, zoals bijvoorbeeld de toetreding van de premiepensioeninstellingen (PPI) in de pensioenwereld. Wat betekent dit voor uw organisatie? Hoe gaat u hiermee om? Uw collega’s krijgen de nodige basisstof te verwerken, die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.

Eigen trainers

Schouten Zekerheid heeft eigen trainers en consultants in dienst die de masterclasses verzorgen. Zij putten dan ook uit jarenlange praktijkervaring, die zij overbrengen op uw collega’s. Niet alleen leren HR- en financieel specialisten tijdens de masterclasses onze organisatie en werkwijze goed kennen, ook spreken zij tijdens deze sessies bij ons op kantoor met vakgenoten van andere organisaties. De uitwisseling van kennis en ervaring die dan ontstaat is eveneens zeer waardevol voor uw bedrijf. Wilt u liever een masterclass organiseren bij u op kantoor? Of individueel bijgespijkerd worden? Ook dat is allemaal mogelijk.

Bekijk ons aanbod van workshops en kennissessies
Neem contact op voor deelname aan een masterclass of een sessie op maatCaspar de WaardPensioenadviseur