Rendement uit collectieve zorgverzekering

Profiteren van collectieve zorgverzekeringen

U wilt uw medewerkers helpen bij hun zorgverzekering, zodat zij goed verzekerd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden. En zodat u hen een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde kan bieden. Dat kan! 

In het verleden waren mensen vaak verzekerd bij de zorgverzekeraar in hun regio.Als gevolg van de privatisering van het zorgstelsel is daar verandering in gekomen. Door polisvoorwaarden te vergelijken, komen de meeste verzekerden elders terecht. Wij vergelijken die voorwaarden op collectiviteitsniveau. Dat levert interessante verzekeringen op, waar u en uw medewerkers van profiteren.

Scherpe verzekering op maat

Door collectief in te kopen weten wij zeer scherpe prijzen te realiseren voor uw medewerkers. Bovendien zorgen we ervoor dat dit een verzekering op maat is, die past bij de gezondheidsrisico’s van de medewerkers in uw organisatie. En spreken wij een service level agreement (SLA) af met de zorgverzekeraar, zodat uw werknemers verzekerd zijn van een adequate afhandeling in uiteenlopende situaties.

Ontdubbelen

Als werkgever biedt u uw werknemers met een collectieve zorgverzekering een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde. Bovendien ‘ontdubbelen’ we verzekeringen, zodat u en uw medewerkers niet per ongeluk twee keer voor hetzelfde zijn verzekerd. Denk aan arbeidsgerelateerde zorg, waarvoor zowel u als uw medewerker zijn verzekerd. U profiteert dus op verschillende manieren van onze daadkracht en expertise.

Leg uw vraag over aantrekkelijke collectieve zorg aan ons voorVincent van DijkDirecteur Employee Benefits