Onze aanpak bij risico management
Een goede aanpak begint met verdiepingWie zijn uw klanten en wie zijn uw uw leveranciers? Hoe ziet uw markt eruit? Snappen we uw bedrijfsproces?
Leg uw risicovraagstuk aan ons voor

Onze aanpak: diepgaand en met vaste patronen

Een gestructureerde manier van werken en vaste patronen. Dat kenmerkt de aanpak van Schouten Zekerheid op het gebied van Risico Management.

Verdiepen

Eerst verdiepen we ons in de klant. Snappen we uw bedrijfsproces? Hoe ziet uw markt eruit? Wie zijn uw leveranciers en uw klanten? Als we dat scherp hebben, formuleren we de risico’s en gaan we het gesprek met u aan.

Vastleggen

Op basis van de uitkomsten van de uitgebreide risicoanalyse leggen we vast welke risico's het bedrijf kan en wil dragen, en welke risico's moeten worden verzekerd. Als we ook dat weten, gaan we aan de slag.

Samenstellen

We vragen offertes op en stellen voor complexe risico's maatwerkoplossingen samen. Uiteraard begeleiden we u bij het selecteren van de juiste producten. Ook adviseren we hoe u het thema verzekeren intern kunt organiseren en het beheer kunt beleggen.

Afsluiten

Zijn de juiste verzekeringen gekozen? Dan zorgen we dat deze tegen aantrekkelijke voorwaarden worden afgesloten. Voor onze inzet spreken we vooraf de wijze van beloning af.

Onderhouden

Het is van belang dat de gekozen oplossingen ook in de toekomst aansluiten op uw bedrijfssituatie. Het bedrijf verandert immers en dat geldt ook voor de wereld waarin het opereert. Het kan interessant zijn om de voorwaarden aan te passen of te kiezen voor een product dat beter aansluit.

Regelen

Komt het onverhoopt tot een schade dan staan de specialisten van Schouten Zekerheid dag en nacht voor u klaar. Met een effectieve afwikkeling van een schade geven wij invulling aan ons motto "Daadkracht verzekerd".

Informeer hoe onze aanpak ook voor u kan werkenWilco de HaanDirecteur Risico Management