Financieel

Financieel: full-service dienstverlening

Welke risico’s loopt uw onderneming als het gaat om de financiële kant van het bedrijf? Hoeveel risico loopt u bijvoorbeeld op uw debiteurenportefeuille? En hoe zit het met borgstelling? 

Risico’s in kaart

U doet er – zeker in deze tijd – goed aan de risico’s scherp in beeld te hebben. Schouten Zekerheid biedt een full-service dienstverlening op dit vlak. Om te bepalen welke dekking wenselijk is, zorgen we er allereerst voor dat wij uw onderneming en het speelveld waarin zij actief is helemaal begrijpen. Vervolgens vernemen we van u hoeveel risico u zelf bereid bent te nemen. Uiteindelijk gevolgd door een passend advies. In het kader van preventie analyseren we desgewenst uw incassobeleid en de kredietwaardigheid van uw afnemers en leveranciers.

Bemiddelen

Besluit u (een deel van) uw financiële risico’s af te dekken door middel van verzekeringen, dan is het zaak de verzekeraar te voorzien van actuele gegevens. Zo kan hij u accepteren als verzekeringnemer. Verstrekt u bepaalde financiële informatie liever niet? Dan zijn wij er als verzekeringsmakelaar om te bemiddelen. Vaak vinden we een middenweg. Hoewel wij tussen onze klant en de verzekeraar in zitten, staan we altijd aan uw kant. Op een gedegen, inhoudelijke manier. Kenmerkend voor onze aanpak.

Leg uw vraagstuk over financieel risico aan ons voorJhalmar de VaalTeamleider Brand, Transport, Aansprakelijkheid