Mensen

Mensen: veranderende wetgeving

Grote kans dat uw medewerkers uw belangrijkste bedrijfsmiddelen zijn. Personeel vormt ten aanzien van wet- en regelgeving bovendien een van de meest bewegende bedrijfsmiddelen. Met name in arbeidsrechtelijke zin. 

Wetgeving en jurisprudentie

De specialisten van Schouten Zekerheid zijn altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en jurisprudentie. Ze ondersteunen bedrijven en instellingen bij het in kaart brengen van de risico’s. Belangrijk element is hierin altijd: wie betaalt er als de medewerker iets overkomt of (tijdelijk) niet meer kan werken? Dat brengen we voor u in kaart, waarna we uiteraard ook voor een passende dekking kunnen zorgen.

Verzuimpreventie en privéverzekeringen

Schouten Zekerheid doet veel op het gebied van preventie. Onder meer als het gaat om verzuim. We brengen in kaart hoe u de verzuimcijfers naar beneden kunt krijgen, zodat uw organisatie op volle kracht kan blijven draaien. Behalve werkgeversverzekeringen met betrekking tot uw personeel biedt Schouten Zekerheid ook privéverzekeringen voor uw werknemers aan. Dankzij onze schaalgrootte en aanzienlijke inkoopkracht richting verzekeraars, kunnen wij hen interessante voorwaarden bieden. Daar profiteren uw medewerkers van. En dat maakt u logischerwijs ook weer interessanter als werkgever.

Vraag de hand-out 'Marktontwikkelingen eigenrisicodragerschap en Wet werk en zekerheid' aan
Leg uw verzuimvraagstuk aan ons voorFrancisca DubbeldamSpecialist Zorg & Inkomen