Brancheformules uitgebreid
Toegevoegde waarde biedenElke branche heeft immers specifieke kenmerken en risico’s.

Brancheformules: een passend product voor elke branche

Als brancheorganisatie wilt u uw leden een passend totaalproduct bieden als het gaat om verzekeringen. Daarom biedt Schouten Zekerheid pakketverzekeringen die de diverse bedrijfsrisico’s afdekken. Denk aan materiële schade, maar zeker ook aan gevolgschade. Als het bedrijf stil komt te liggen en de vaste lasten lopen door, dan raakt dit de organisatie immers hard.

Toegevoegde waarde

Een van de belangrijkste toegevoegde waardes van een brancheorganisatie is het feit dat zij haar leden een passende verzekering kan bieden tegen interessante voorwaarden. Elke branche heeft immers specifieke kenmerken en risico’s. Als brancheorganisatie bent u op zoek naar verzekeringsproducten die naadloos aansluiten bij de risico’s die ondernemers en hun medewerkers in uw branche lopen. Schouten Zekerheid biedt die producten. Vanwege de collectiviteit kunnen we onze brancheformules aanbieden tegen zeer interessante voordelen, oplopend tot een reductie van tientallen procenten.

Kennis van de branche

Schouten Zekerheid biedt de dienstverlening gericht op ondernemers en werknemers in specifieke branches al sinds 1993 aan. Inmiddels is het aantal sectoren dat wij op deze manier ondersteunen opgelopen tot bijna twintig, dus we hebben met recht veel ervaring in ondersteuning van branches. Niet alleen zijn we bekend met hoe brancheorganisaties opereren en hoe we passende producten kunnen aanbieden aan een totale sector. Ook weten wij dankzij onze gespecialiseerde medewerkers waar we het over hebben in de diverse branches. Die kennis geeft ons én u een enorme voorsprong op de concurrentie.
 
Leg het verzekerings- of verzuimvraagstuk voor uw branche aan ons voorEric KreftCommercieel Directeur