Verzuimconcept
Totaaloplossing voor verzuimreductieEen maatwerkbrancheformule om op een efficiënte manier uw verzuimbeleid te organiseren.

Verzuimformules: online en efficiënt

Op zoek naar een passende verzuimoplossing voor uw leden? Dan bent u bij Schouten Zekerheid aan het juiste adres. In de loop der jaren is dat binnen de brancheformules een van de specialiteiten geworden. Enkele duizenden werkgevers en bijna 30.000 werknemers verdeeld over verschillende branches maken inmiddels gebruik van onze formules.

Specialistisch product

Wat is het verzuimconcept van Schouten Zekerheid precies? Dit is gebaseerd op bestaande arbodienstverlening en een specialistisch product. Daarmee kunnen werkgevers op een efficiënte manier hun verzuimbeleid organiseren. Een risico- inventarisatie en -evaluatie maken onderdeel uit van dit concept. Voordat uw leden gebruik kunnen maken van de verzuimverzekering en het bijbehorende arboloket, dient het ziekteverzuimbeeld immers duidelijk te zijn. 

Alles online gekoppeld

Online zijn de verzekering, de arbodienst en de case-manager met elkaar verbonden. Met als voordeel dat de ondernemer niet telkens in contact hoeft te treden met de diverse betrokkenen. Het systeem bepaalt maandelijks automatisch de schadeuitkering. Bovendien is het loket Poortwachter-proof en wordt de werkgever automatisch door de wettelijke eisen en regels geloodst. 

Leg de verzuimproblematiek binnen uw branche aan ons voorEric KreftCommercieel Directeur