Daadkracht verzekerd
Daadkracht verzekerdAchter de klant staan, goed naar hem luisteren en er 24 uur per dag voor 'm zijn.
Leg uw verzekerings- of risicovraagstuk aan ons voor

Schouten Zekerheid - Daadkracht verzekerd

U wilt dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn, tegen acceptabele en voorspelbare kosten. U wilt één aanspreekpunt, voor al uw verzekeringsoplossingen. Dat is precies wat Schouten Zekerheid biedt. Is er schade? Dan zijn we er. Alle hens aan dek. We staan naast de ondernemer. Letterlijk. Daarbij maken we geen onderscheid tussen type organisaties: elke klant kan bij ons rekenen op optimaal advies en maximale service en ondersteuning.

Management thema's

Onze aanpak is ingebed vanuit uw "management" aandachtsgebieden: bedrijfscontinuïteit, compliance, mobiliteit, digitaalpersoneel, pensioen en financiële risico's. Daarenboven bieden wij speciale formules op het gebied van verzuim- en gezondheidsmanagement, expats en onze verzekeringsformules voor branche- en beroepsorganisaties.

Ontzorgen

We zien het als onze taak u zo goed mogelijk te ontzorgen, zodat u kunt ondernemen. Niet alleen bij het verzekeren en de administratie daarvan, maar vooral ook bij schades en in de periode daarna. Van een aanrijding tot grote, complexe schades die het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Maar ook bij de communicatie van uw pensioen- en collectieve zorgverzekering. We trekken samen op en zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt.

Stap verder

Vanuit onze onafhankelijke rol en in een prettige werksfeer, zijn we altijd op zoek naar voor uw bedrijf specifiek maatwerk, immers elk bedrijf is anders. Daarnaast maken wij vernieuwende concepten. Niets extravagants, niets buitensporigs, maar we gaan net even die stap verder. Dat ziet u als onze opdrachtgever terug in de reguliere dienstverlening, in een professioneel en plezierig contact met een vaste adviseur en in onze innovatieve dienstverleningsconcepten.