Onze aanpak
Met oog voor alle belangenWij zijn als makelaar onafhankelijk en plat georganiseerd
Neem contact op voor een nadere kennismaking

Onze aanpak: ondernemend en innovatief

Bij schades zijn altijd diverse partijen betrokken. Schouten Zekerheid heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen, maar primair voor die van u, onze klant. Daar gaan we heel ver in, op een zeer pragmatische manier. Ook ons management staat voortdurend klaar om collega’s en klanten bij te staan. Iedere manager heeft zijn eigen relatieportefeuille. Of het nu gaat om een freelancer of een multinational: met even veel plezier en inzet pakken we de telefoon op en gaan we voor u aan de slag. 

Beste verzekeringen

Als verzekeringsmakelaar zijn we niet afhankelijk van derden. Anders gezegd: wij zijn een volledig zelfstandige organisatie zonder externe aandeelhouders. Dat maakt ons krachtig en echt onafhankelijk. We halen de beste verzekeringen uit de markt of stellen deze op maat samen. We informeren en adviseren onze klanten over de mogelijkheden. Tegelijkertijd hebben we goede samenwerkingspartners die extra waarde toevoegen aan onze dienstverlening. En dat doen wij al meer dan 60 jaar.

Vernieuwende concepten

Schouten Zekerheid is een ondernemende organisatie. Dat betekent dat we net als u altijd bezig zijn met de toekomst. En met vernieuwen. Wat gebeurt er in de wereld om ons heen en hoe kunnen we onze dienstverlening daarop laten aansluiten, zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen? Iedere medewerker denkt mee over optimalisatie en vernieuwing van de dienstverlening. We bieden innovatieve concepten en producten aan, zoals gezondheidsmanagement en brancheformules waarmee we werkgevers zo goed mogelijk bijstaan.

Preventie

Schouten Zekerheid biedt allerhande verzekeringsconcepten, of het nu gaat om aansprakelijkheid, bedrijfscontinuïteit, mensen, pensioen, mobiliteit en vervoer of financiële risico’s. Tezamen dekken onze concepten vrijwel alle verzekerbare risico’s waar bedrijven, stichtingen, verenigingen en instellingen mee te maken hebben. Maar we beperken ons niet alleen tot de standaarden. Zo bieden we behalve verzekeringen en advisering hierover ook preventieve mogelijkheden om schade voor uw bedrijf juist te voorkomen.