Onze mensen
We houden het zo eenvoudig mogelijkGeen ingewikkelde hiërarchische structuur, maar korte lijnen en collega's die een hecht team vormen.

De mensen achter Schouten Zekerheid

Onze medewerkers zijn betrokken. Goed in hun vak. Dat levert een hoge mate van voorspelbaarheid op. Ook wanneer u al uw verzekeringen bij Schouten Zekerheid ondergebracht heeft, hebt u maar één of twee contactpersonen. U heeft de zekerheid dat uw contactpersoon over de juiste diploma's beschikt. En grote kans dat hij of zij al jaren aan ons bedrijf verbonden is.

Hecht team

Intern houden we het zo eenvoudig mogelijk. Geen ingewikkelde hiërarchische structuur, maar korte lijnen en collega’s die een hecht team vormen en weten wat ze aan elkaar hebben. Dat is prettig voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers. Aan sportactiviteiten hechten wij grote waarde, evenals het letten op elkaars welzijn.  

Jarenlange ervaring

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring in het vak en zijn vaak al lang bij Schouten Zekerheid in dienst. Ze zijn bereid zich altijd verder te ontwikkelen. En die ambitie voelt u.


Maak nader kennis met Schouten ZekerheidDoor AdriaanseHR Manager
Ontdek de carrièremogelijkheden bij Schouten Zekerheid