Impact op uw bedrijf, personeel en omzet

Hoe gaat u om met de coronacrisis

Het coronavirus heeft een flinke impact op de continuïteit van bijna alle bedrijven. Van leveranciers die niet tijdig kunnen leveren en medewerkers die ziek worden, tot liquiditeitsproblemen en risico's bij thuiswerken. Wat betekent het coronavirus voor uw onderneming? Met welke risico's moet u rekening houden? In hoeverre worden deze risico's gedekt door uw verzekeringen? En wat kunt u doen om de gevolgen van deze crisis te beperken? Op deze pagina proberen we al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Rekentool: heeft u recht op een NOW-tegemoetkoming? En zo ja, hoe hoog is deze?

Webinar 'het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit'

Ruim 500 geïnteresseerden waren aangemeld voor het webinar dat op 23 maart plaatsvond. Drie specialisten van Schouten Zekerheid gingen met Jan Dirk Stouten in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers. Hoe gaat u om met crediteuren en debiteuren? Wat mag u als werkgever wel en niet vragen aan uw personeel? En kunt u zich verzekeren tegen het coronavirus? Op deze vragen en meer werd antwoord geven tijdens dit één uur durende webinar. 

 

Vragen? Stel ze aan onze specialisten

Whitepaper 'het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit'

Wij hebben voor, tijdens en na het webinar ontzettend veel vragen van relaties en ondernemers ontvangen. Omdat wij tijdens het webinar niet de tijd hadden al deze vragen te beantwoorden, hebben wij een whitepaper samengesteld. In dit whitepaper beantwoorden wij vragen die betrekking hebben op de vijf belangrijkste bouwstenen van uw onderneming: personeel, klanten en producten, leveranciers, gebouwen en ICT.
Download het whitepaper

Het laatste corona-nieuws

Vragen over het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit?

Wij helpen u graag verder