De vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers

De pandemie en het 'nieuwe normaal' hebben een enorme impact op uw bedrijf en uw medewerkers. Met de eerste coronavaccins en het vaccinatieprogramma van de overheid lijkt er licht te komen aan het einde van de coronatunnel. Maar deze ontwikkelingen brengen ook extra uitdagingen, onzekerheden en vragen met zich mee voor u als werkgever.

Tijdens ons webinar 'Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers' op woensdag 10 maart en de aansluitende Q&A is Jan Dirk Stouten hierover in gesprek gegaan met drie specialisten:

  • Jeroen van Kampen (Klinisch Viroloog Erasmus MC) informeert u onder andere over de werking, veiligheid en ontwikkeling van de coronavaccins.
  • Tjeerd den Oudsten (Specialist Schadelastbeheersing) verschaft inzicht in de privacyregels én mogelijkheden voor u als werkgever rond de vaccinatie van uw medewerkers.
  • Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) geeft u concrete handvatten ter bevordering van de gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Klik hier om het webinar en de Q&A kosteloos terug te kijken of terug te luisteren.

Publicatiedatum: 11 maart 2021
Onze Verzuimspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 49 59 Stel een vraag
Webinar en/of Q&A gemist? Kijk en luister hier terug!