Webinar 'Duurzame inzetbaarheid in de praktijk'

Gezonde, vitale en fitte medewerkers zijn de motor van uw organisatie. Door als werkgever in hun duurzame inzetbaarheid te investeren, investeert u in de continuïteit van uw organisatie. 

Het belang van duurzaam inzetbare medewerkers is groter dan ooit. Snel veranderende werkomgevingen die vragen om nieuwe vaardigheden, de verhoogde pensioenleeftijd en een hoge werkdruk zijn namelijk ontwikkelingen die zorgen voor een hoger verzuim. Investeren in duurzame inzetbaarheid is dan ook onmisbaar voor organisaties die klaar willen zijn voor de toekomst. 

Webinar

Tijdens dit webinar is Jan Dirk Stouten in gesprek gegaan met Brenda van Dijk (Consultant Duurzame Inzetbaarheid) en Vincent van Dijk (Directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits) over duurzame inzetbaarheid. Zij leggen uit hoe u duurzame inzetbaarheid succesvol kunt vormgeven en implementeren binnen uw organisatie. Ook krijgt u aan de hand van een business case te zien wat hier de waarde van is voor werkgevers en hun medewerkers. Daarnaast praten zij u bij over het belang van duurzaam inzetbare medewerkers tijdens én na corona. 

Benieuwd? U kunt het webinar 'Duurzame inzetbaarheid in de praktijk' hier terugkijken.

Publicatiedatum: 27 mei 2020
Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag
Bekijk het webinar