Schouten Zekerheid stelt twee nieuwe holdingdirecteuren aan

Per 1 januari 2018 heeft Schouten Zekerheid twee nieuwe holdingdirecteuren aangesteld. Jaap Meester (41) is benoemd tot financieel directeur van Schouten Zekerheid Holding B.V. en Chief Financial Officer van de Schouten Zekerheid Groep. Wilco de Haan (45) is benoemd tot directeur van Schouten Zekerheid Holding B.V. en Chief Operating Officer van de Schouten Zekerheid Groep. Rob van Os blijft als Chief Executive Officer van de holding eindverantwoordelijk.

Met deze benoemingen verstevigt de groeiende en succesvolle Rotterdamse verzekeringsmakelaar haar basis voor nu en in de toekomst.

CFO Jaap Meester

Jaap Meester is verantwoordelijk voor het financiële beleid alsmede ICT, HR en Legal & Compliance. Jaap is sinds begin 2017 werkzaam bij Schouten Zekerheid als corporate controller en heeft gedurende 2017 de werkzaamheden van voormalig financieel directeur Roelof van Woerden overgenomen.

Jaap beschikt over een ruime ervaring op financieel gebied. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Travix en EY. Bij Travix had hij de positie van Senior Finance Manager en was hij verantwoordelijk voor finance en accounting wereldwijd. Binnen EY was Jaap werkzaam als Senior Manager in de internationale accountantscontrole praktijk.

COO Wilco de Haan

In zijn nieuwe functie blijft Wilco de Haan verantwoordelijk voor de activiteiten binnen de profitcenters Schouten Zekerheid, Affinity Groups, Kok Assurantiën en Boelaars & Lambert.

Wilco is sinds 2011 als directeur werkzaam bij Schouten Zekerheid. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed bij onder andere Marsh Nederland en AON. Verder is Wilco bestuurslid van de Stichting Assurantie Registratie (SAR), voorzitter van het bestuur van de RMiA en actief binnen de VNAB.

Over Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is gevestigd in Capelle aan den IJssel en sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren. Het bedrijf heeft zo’n 170 medewerkers en behoort tot de top 5 van Nederlands grootste, onafhankelijke makelaars in verzekeringen.

Publicatiedatum: 18 januari 2018
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag