Schouten Zekerheid Update: december 2017

96 Schouten-Zekerheid
  |  Lees online  |  Afmelden
Wijzigingen in de sociale zekerheid en de kosten van uw verzuimende medewerker
Daadkracht verzekerd
Is uw bedrijf net zo kwetsbaar als containerterminal APM, MCD en TNT?
Beste {aanhef formeel},

Cyber- en dataschades zijn niet meer weg te denken uit het nieuws. Bijna dagelijks zijn er wel meldingen over nieuwe hackersgroepen, datalekken of cyberschades. Is uw bedrijf hierop voorbereid? En ook op de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die volgend jaar van kracht wordt en u nóg meer verantwoordelijkheden geeft?
Alles over de impact voor uw bedrijf
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Regeerakkoord: de wijzigingen in de sociale zekerheid
In het regeerakkoord zijn wijzigingen opgenomen die mogelijk ook van invloed zijn op uw organisatie. Op het gebied van sociale zekerheid en de arbeidsmarkt zet het regeerakkoord in op een aantal wijzigingen. Schouten Zekerheid zet deze zaken graag voor u op een rij.
De belangrijkste wijzigingen
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Wereldwijd 1 op de 4 facturen pas na 88 dagen betaald
Wereldwijd wordt 25% van de facturen pas na 88 dagen betaald: een flink risico voor uw bedrijf. Zitten uw klanten in de slechtst betalende landen of de slechtst betalende sector? En hoe is het eigenlijk in Nederland gesteld?
Uw debiteurenrisico
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
De reden van de premiestijging op uw autoverzekering
Wellicht heeft u het de afgelopen tijd gemerkt; de premies voor autoverzekeringen stijgen flink. Vervelend, zal uw eerste gedachte zijn. Maar wat als wij u vertellen dat u eigenlijk al jaren te weinig betaalt?
Lees hoe het zit
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Ook meer rendement uit uw collectieve zorgverzekering?
 
Cursus Update Pensioenontwikkelingen
Ons pensioenstelsel is continu in beweging. Bent u nog op de hoogte van alle wijzigingen en verplichtingen? Wij praten u graag bij tijdens een van onze pensioencursussen, op verschillende data in Rotterdam.
Meer informatie
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Cursus Preventiemedewerker
Is de Preventiemedewerker binnen uw bedrijf goed getraind en voldoet deze aan de eisen die vanuit de wet worden gesteld? Op veler verzoek organiseren wij ook in 2018 een aantal Cursussen Preventiemedewerker.
Meer informatie
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
"Vrouwen en kinderen eerst"
Wilco de Haan
Column voor Rotterdams zakenmagazine Friends in Business
Helemaal begrijpen deden mijn kinderen het niet, toen ik tijdens de vakantie uitlegde dat als de Italiaanse veerboot op het meer van Como zou zinken de vrouwen en kinderen als eerste van boord moesten. “En papa dan?”, vroegen ze enigzins beteuterd. Van het één kwam het verhaal over de onzinkbare Titanic en onvoldoende reddingsboten.
Lees de volledige column
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Zoveel kost een verzuimende medewerker u
Weet u wat een verzuimende medewerker u kost? Naast uw loondoorbetalingsverplichting heeft u ook kosten voor bijvoorbeeld vervanging en werkgeverslasten. Benieuwd wat u dit in totaal kost?
Download de infographic
Recente uitspraak biedt nieuwe mogelijkheden besparing Whk
Uit een recente uitspraak blijkt dat het zeer verstandig om ook oudere Whk's goed te (laten) controleren. De ervaring leert dat deze premieberekening fouten kan bevatten. Fouten die u onnodig veel geld kunnen kosten!
Krijgt u ook geld terug?
Wat vindt u van deze e-mail?
Contact

Publicatiedatum: 19 december 2017
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag