Schouten Zekerheid Update: juli 2016

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk deze in de browser.
 
Update
Juli 2016
INHOUD
• 'Pensioen 1-2-3'
• "Blijf met je tengels van de (kaas)stengels!"
• Schouten Zekerheid Trappenrace
    
Template

Beste relatie,

Waar gehakt wordt, vallen spaanders, luidt een bekend Nederlands gezegde. Waar werk wordt verricht, worden fouten gemaakt en die kunnen materiële én financiële schade voor de betrokkenen tot gevolg hebben. Dat geldt zeker bij de vele bouwprojecten in ons land, zowel groot als klein.

Een speciale Construction All Risk (CAR)-verzekering is dan ook allesbehalve een overbodige luxe, zo leert de praktijk van alledag. Voor iedereen die bij een bouwproject betrokken is: als opdrachtgever of als (hoofd)aannemer.

Bouwen of verbouwen: vergeet de CAR-verzekering niet »

Wijzigingen sociale zekerheid per 1 januari 2016
Uw ex-werknemers, uw financiële verantwoordelijk
Per 1 januari vindt er een belangrijke wijziging plaats in de BeZaVa. Als u eigenrisiodrager bent, wordt u als werkgever vanaf dan ook verantwoordelijk voor de WGA-lasten en re-integratie van uw arbeidsongeschikte flexwerkers. 
Welke impact heeft dit op u als werkgever? »
Cybercrime
Risicobereidheid of ontwetendheid?
We worden steeds afhankelijker van IT en lopen daarmee een grotere kans om slachtoffer van een cyberincident te worden. Jhalmar de Vaal van Schouten Zekerheid gaat daarom in gesprek met drie verzekeraars.
Lees het interview over de impact, financiële gevolgen en oplossingen »

Schouten Zekerheid Update
Verbeter de pensioenkennis van uw medewerkers
Om te stimuleren dat werknemers regelmatig nagaan of de pensioenopbouw aansluit bij hun verwachtingen, is vanuit de wet Pensioencommunicatie per 1 juli 2016 het zogeheten ‘Pensioen 1-2-3’ actief geworden.
Zo kunt u de pensioenkennis van uw medewerkers verbreden »
SCARAB TX
Maak kennis met CARAB TX: brandweerman 2.0
De Amsterdamse brandweer test een robot bij het bestrijden van brand en andere incidenten. De robot is op afstand bestuurbaar en kan worden voorzien van een waterkanon, camera's en brancard. 
Lees meer over deze innovatieve ontwikkeling »
Schouten Zekerheid Update
"Blijf met je tengels van de (kaas)stengels"

Sommige werknemers nemen het niet zo nauw als het om spullen van de baas gaat. Maar binnen úw bedrijf gebeurt dat niet, toch? Wilco de Haan geeft zijn visie in zijn column voor het zakenmagazine Friends in Business.

Lees de column van Wilco de Haan »
Kennisdelen
Schouten Toren helpt Paralympische droom verwenzelijken
Op 8 juni beklommen onze medewerkers en relaties de 17 verdiepingen van de Schouten Toren. Met deze actie werd geld ingezameld om de droom van Paralympisch topsporter Barbara van Bergen te verwezenlijken.
Bekijk het resultaat van de Schouten Zekerheid Trappenrace »
 
Wilt u eerdere nieuwsbrieven inzien? Dat kan in ons archief.
U ontvangt deze nieuwsbrief van Schouten Zekerheid. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden. Voor vragen of reacties kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Publicatiedatum: 07 juli 2016
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag