Optimaal rendement uit collectieve zorgverzekering bij Facilicom
Meer rendement uit collectieve zorg bij FacilicomLees hoe wij voor een van de grootste werkgevers in Nederland succesvol Employee Benefits implementeren.
Wilt u ook gunstige Employee Benefits voor uw onderneming?

Een duidelijk model voor ogen dat tot goed resultaat heeft geleid.

Facilicom Service Groep is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland met 1 miljard omzet en dat realiseren ze met 30.000 medewerkers. Schouten Zekerheid heeft geholpen meer rendement te halen uit het collectieve zorgaanbod. 


Jan Lensveld, Concerdirecteur Financiën Facilicom

We zijn een mensenbedrijf en willen voor onze medewerkers ook op het gebied van Employee Benefits het beste wat er is. Het is met name de manier van het benaderen van de personeelsleden en het aantrekkelijk maken van het aanbod wat Schouten Zekerheid goed kan. Inzichtelijk maken dat het financiële voordeel wat aan het aanbod hangt, ook echt naar de medewerkers toe gaat. Schouten Zekerheid had een heel duidelijk model voor ogen dat tot een goed resultaat heeft geleid.


Vincent van Dijk, Directeur Employee Benefits

Schouten Zekerheid faciliteert Facilicom met een totaalconcept van de collectieve zorgverzekering. We hebben de uitdaging aangenomen om binnen 2 jaar 60% van de medewerkers deel te laten nemen aan het zorgcollectief. En dat is ons gelukt!

Onze aanpak in 1,5 minuut
Uw contact voor deze caseVincent van DijkDirecteur Employee Benefits