Gecombineerde aansprakelijkheid CAR-dekking voor de NVBU
Aansprakelijkheid- en CAR-dekking voor de NVBULees hoe onze specialisten een bijzondere maatwerkoplossing samenstelden voor leden van deze vereniging van bouwbedrijven.
Ook maatwerk voor uw Aansprakelijkheidsrisico en CAR-dekking?

Verzekeringen voor de leden van NVBU

De Noordelijke Vereniging voor de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw (NVBU) is ontstaan in Drenthe/Noord-West Overijssel en behartigt de belangen van bouwbedrijven die werkzaam zijn op het vlak van de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Vijf jaar geleden is samen met Schouten Zekerheid de NVBU Verzekeringsdienst opgericht om voor de leden een goed verzekeringspakket neer te kunnen leggen.Hendrik Jan Blomberg, Voorzitter NVBU

Je bent met kranen en steigers bezig. Je loopt het risico dat er iets uit een kraan valt. Indien dit gebeurt dan worden wij daarvoor aansprakelijk gesteld. Dan heb je toch een goede CAR verzekering voor nodig en een AVB (Aansprakelijkheidsverzekering).


Wim de Boer, voormalig Algemeen Secretaris NVBU

Een MKB aannemer heeft andere behoeftes in een verzekeringspakket dan een hele grote aannemer met personeel. Daarnaast zijn noorderlingen "kat uit de boom kijkers". Die moet je echt voor je winnen. Dat kan alleen maar door betrouwbaar te zijn, betrouwbaar over te komen en een goed advies te geven. En dat is uitermate goed gelukt door Schouten Zekerheid hier in het noorden van het land!

Eric Kreft, Commercieel Directeur Schouten Zekerheid

De bouwondernemers zijn bezig met hun eigen werkzaamheden. Werkzaamheden die zijn uitgesloten op de AVB. De CAR verzekering sluit dit risico juist in. Na een onderzoek onder de ledengroep van de NVBU hebben wij een product ontwikkeld voor de mantelovereenkomst CAR verzekering gecombineerd met de AVB. Dit zorgt ervoor dat  er geen doublures en geen overbodige dekkingen zijn waardoor de leden ook niet teveel premie betalen. 


Bekijk de video
Uw contact voor deze caseEric KreftCommercieel Directeur